Openen in browser

        

Zieke Peter eindelijk terug na nachtmerrie in Moskou: 'Nu beter worden'

Een emotioneel weerzien was het zaterdag op Schiphol. De broers Peter en Hans van Straalen die in Moskou zaten, zijn zaterdag na heel wat moeite veilig en wel aangekomen in Nederland. De hele familie was er om ze met ballonnen en al op te wachten. Huilend viel iedereen elkaar in de armen. "Het was een pittige reis, maar ik ben blij dat ik terug ben", zegt Peter.

Lees meer

Ireen Wüst sluit haar carrière af met vierde plaats op 1500 meter

Ireen Wüst heeft bij de wereldbekerfinale in Heerenveen haar laatste race afgesloten met een vierde plaats. De 35-jarige schaatsster uit Goirle kwam in een vol Thialf op de 1500 meter tot 1 minuut en 54,77 seconden. De zege ging naar de Japanse Miho Takagi in 1.53,32.

Lees meer

Irla verloor haar zus Roma bij busdrama: 'Ineens was mijn hele jeugd weg'

Zondag is het precies tien jaar geleden dat een Belgische bus met schoolkinderen verongelukte in een Zwitserse tunnel. 22 kinderen en zes begeleiders kwamen om het leven. Onder hen het Bergeijkse meisje Roma Daris dat toen 11 was. Haar zus Irla (26) mist haar nog elke dag. "Ik droom nog regelmatig over haar. Dan knuffel ik haar en is ze toch een beetje bij me."

Lees meer

Dick brengt terreinwagens naar Oekraïne om gewonde militairen te helpen

Dick van Mersbergen uit Genderen kon de ellende in Oekraïne niet langer aanzien. Hij wilde wat doen. Nu is Dick met drie vrienden en twee SUV's op weg naar de Oekraïense grens. De terreinwagens laten ze daar achter voor het Oekraïense leger.

Lees meer

Wonen in de villa van de apotheker

Door de coronacrisis zijn we er wel achter gekomen hoe belangrijk je gezondheid is. Misschien helpt het als je in het huis van een oude apotheker gaat wonen. Dat kan in Boxmeer.

Lees meer

Efteling brengt het huisje van Vrouw Holle terug in het Sprookjesbos

Het huisje van Vrouw Holle keert na twee jaar terug in de Efteling. De werkzaamheden starten in april, zo laat het attractiepark vrijdagavond weten.

Lees meer

Coronanieuws: Ruim tienduizend positieve tests in Brabant

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Dansleraar beschuldigd van ontucht, twee vrouwen doen aangifte

Vier vrouwen beschuldigen een Brabantse dansleraar van ontucht. Twee van hen hebben aangifte gedaan, een derde maakte een melding bij de zedenpolitie. Kim Koumans uit Oosterhout is een van de vrouwen die aangifte deed, zij brengt sinds vorig jaar misstanden in de danswereld onder de aandacht. De dansleraar zou nog steeds lesgeven.

Lees meer

Saharastof komt eraan: 'Was je auto nog maar even niet'

Wie van plan is om zijn of haar auto te gaan wassen, wacht daar beter even mee. Er is Saharastof op komst, waarschuwt Raymond Klaassen van Weerplaza.

Lees meer

Duel Jong PSV definitief gestaakt na stroomstoring, Eindhoven wint van VVV

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie is definitief gestaakt. Het duel was vrijdagavond om tien over negen na meer dan een uur vertraging vanwege een stroomstoring alsnog van start gegaan.

Lees meer

112-nieuws: Motorrijder klem langs de A16 • agressieve man vast

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan