Openen in browser

        

Deze bedrijven doen juist goede zaken dankzij de coronacrisis

De coronacrisis slaat door de lockdown diepe wonden bij winkeliers en in de horeca, maar er zijn in Brabant ook veel bedrijven die juist profiteren van de pandemie. Want het virus zorgt bij hen voor een nieuwe of grotere vraag naar spullen en diensten. Daar wordt goed aan verdiend. Van mondkapje tot compleet privézwembad.

Lees meer

Uitslaande brand legt loods in as van autosloperij in Heeze

Bij autosloperij Argos aan de Industrieweg in Heeze woedde zaterdagochtend een uitslaande brand. De brandweer rukte rond kwart over negen met meerdere eenheden uit.

Lees meer

Drama voor marktkooplui: tenten helemaal aan gort door harde wind

Het stormachtige weer van zaterdagmorgen is een bittere pil voor de marktkooplui in Helmond. Een paar splinternieuwe tenten, die volgens de marktkramers zo’n tweeduizend euro per stuk kosten, zijn helemaal kapot.

Lees meer

Paarden snel uit stallen gehaald bij grote brand in manege Hilvarenbeek

Er heeft vrijdagavond even brand gewoed bij manege Florian Stables aan de Veldhoven in Hilvarenbeek. Tientallen paarden konden op tijd in veiligheid worden gebracht.

Lees meer

Tiener zit muurvast in kinderschommel, brandweer moet haar bevrijden

Een tienermeisje is vrijdagavond door de brandweer bevrijd uit een schommel aan het Rooseveltplein in Tilburg. Ze stapte in een schommel die bedoeld is voor heel kleine kinderen. Vervolgens kon ze er niet meer zelfstandig uit komen.

Lees meer

Eigenaren halen paarden op na brand bij manege in Hilvarenbeek

Een aantal eigenaren van paarden en pony's is vrijdagavond naar de manege in Hilvarenbeek gekomen om dieren op te halen. Bij de manege woedde korte tijd brand. Alle paarden en pony's konden op tijd gered worden. Mensen werden door de politie tegengehouden, omdat er asbest bij de brand vrijkwam.

Lees meer

Coronanieuws: 954 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

Ook zaterdag houden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Harde wind houdt huis op markt in Helmond: ‘Het is een drama’

De harde wind heeft zaterdagmorgen flink huisgehouden op de markt in Helmond. Er zijn een paar kramen kapotgewaaid.

Lees meer

Deze priklocaties zijn (bijna) klaar, maar het wachten is op meer vaccins

Zeker tien nieuwe priklocaties openen binnenkort hun deuren in Brabant. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep Brabant langs de Brabantse GGD’en. Het wachten is op voldoende vaccins, voordat alle nieuwe plekken ingezet worden.

Lees meer

Man opgepakt die onder invloed van drank en drugs naar zijn ex rijdt

De politie heeft zaterdagochtend een 45-jarige man uit Udenhout opgepakt die onder invloed van drank en drugs naar zijn ex in Moergestel was gereden. Bij de aanhouding moest de politie geweld gebruiken om de man onder controle te krijgen.

Lees meer

Na een positieve coronatest gaan Wilma, Bob en Paula op zoek naar contacten

Bijna duizend extra medewerkers gingen tijdens de coronacrisis aan de slag bij de GGD Brabant-Zuidoost. Hun gebruikelijke werk was stilgevallen en bij het bron- en contactonderzoek waren ze meer dan welkom. Net als al hun nieuwe collega's komen ook Bob, Wilma en Paula uit compleet verschillende richtingen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant