Openen in browser

        

Man (48) uit Cuijk overleden na schietpartij in Gelderland

Een 48-jarige man uit Cuijk is overleden na een schietpartij in Huissen (Gelderland). Het schietincident was vrijdagavond, de man overleed ’s nachts in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Lees meer

Voorbijganger redt man die van viaduct wil springen

Een man heeft vrijdag in Eindhoven kunnen voorkomen dat een man zelfmoord pleegde. De man wilde van een viaduct boven de N2 springen, maar de voorbijganger kon de man op tijd wegtrekken. De politie heeft een bloemetje gebracht naar de redder.

Lees meer

Paaspop moet weer afbreken: 'Ik kan er met mijn verstand niet bij'

Het geluid van hamers op metaal en vorkheftrucks die rondrijden met podiumdelen. Op het festivalterrein van Paaspop in Schijndel lijkt niks veranderd. Maar er is een verschil. Het is deze zaterdag niet meer het geluid van opbouwen, maar van afbreken.

Lees meer

Man van 19 uit Den Bosch overleden na zware crash op A2

Een 19-jarige man uit Den Bosch is overleden na een ongeluk op de A2 bij Zaltbommel. Dat ongeluk gebeurde vrijdagavond rond halfacht.

Lees meer

Het hele dorp gaat uit zijn dak voor 'koning' Harrie Lavreysen

"Fantastisch, onwerkelijk, ontzettend gaaf. Zeker als ik zie hoeveel mensen hier bij elkaar zijn gekomen." Harrie Lavreysen kwam woorden tekort tijdens de huldiging, die vrijdagavond in zijn woonplaats Luyksgestel werd gehouden. Begeleid onder een klaterend applaus en muziek van Harmonie Groot Bergeijk betrad hij het podium waar hij overladen werd met complimenten. Lavreysen kreeg het er zo warm van dat hij zijn (olympische) jasje uitdeed.

Lees meer

Coronanieuws: 239 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

Ook deze zaterdag houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Noor verrast Harrie met haar persoonlijke speech: 'Ontroerend, zo mooi!'

Noor Luijten heeft vrijdagavond de harten gestolen van velen. De vriendin van Harrie Lavreysen verraste hem tijdens de huldiging in Luyksgestel met een zeer persoonlijke speech. “Ontroerend, zo mooi.”

Lees meer

Agenten lossen schoten bij arrestatie duo dat botst op politieauto

Agenten hebben vrijdagnacht schoten gelost bij de aanhouding van twee mannen in de Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven. Deze twee - een 19- en 22-jarige Eindhovenaar - zaten in een bakwagen die bijna een uur lang door de politie werd achtervolgd.

Lees meer

Buurtbewoners Oss boos om tijdelijke woningen voor hun deur

Kant-en-klare woningen die tijdelijk worden geplaatst om zogenoemde 'spoedzoekers' tijdelijk van woonruimte te voorzien. De gemeente Oss wil samen met BrabantWonen 240 van deze prefab woningen plaatsen. 72 daarvan staan gepland op het voormalige voetbalveld in de Ruwaard. Tot groot ongenoegen van de omwonenden. "Wij gaan strijdbaar ten onder als het moet."

Lees meer

Hoe gaat Bloemencorso Zundert eruit zien? De organisatie weet het nog niet

De organisatie van het Bloemencorso in Zundert bekijkt nog of en hoe het evenement dit jaar kan doorgaan. Tijdens de coronapersconferentie van het demissionaire kabinet werd vrijdagavond duidelijk dat het evenement waarschijnlijk niet in de oorspronkelijke vorm kan worden gehouden, omdat de coronamaatregelen nog niet ver genoeg zijn versoepeld.

Lees meer

Streep door rijdend corso Zundert, coronaregels pas 20 september versoepeld

Het bestuur van Stichting Bloemencorso Zundert ziet geen mogelijkheden om binnen de huidige coronaregelgeving dit jaar een rijdende optocht mogelijk te maken. Dat maakte het bestuur zaterdagochtend bekend. Het corso stond gepland voor zondag 5 september.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan