Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Man (38) die vrouw neerstak in Kaatsheuvel is bekende van slachtoffer

De zwaargewonde vrouw die zaterdagochtend op straat werd gevonden in Kaatsheuvel, blijkt te zijn neergestoken door een man van 38. De man werd aan de Adam van Noortstraat gearresteerd en wordt verdacht van poging tot doodslag.

Lees meer

Een kijkje in het hypermoderne magazijn vol reserveonderdelen voor de F-35 straaljager

De F-35, beter bekend als de Joint Strike Fighter, wordt aan steeds meer Europese landen verkocht. En al die landen zijn voor reserve-onderdelen voor hun straaljagers afhankelijk van een hypermodern magazijn op vliegbasis Woensdrecht. Dat hypermmoderne magazijn komt steeds voller te liggen met reserve-onderdelen.

Lees meer

Kaan pakte een overvaller: 'Als ik bang was voor een hakmes had ik geen slager moeten worden'

Een dag na de overval op Yasar Supermarket XL in Eindhoven zit de schrik er bij eigenaar Yildirim Yasar nog goed in. Hij heeft nauwelijks geslapen. Maar, de medewerkers die één van de overvallers wisten te pakken, zijn gewoon weer aan het werk en lijken niet onder de indruk. De jongen die daarbij gewond raakte door een hakmes, is weer thuis.

Lees meer

In Mastepinnelaand zijn ze alvast begonnen met carnaval, eerste optocht in Brabant [FOTO'S]

De meeste mensen moeten de zolder nog op om hun carnavalskloffie bij elkaar te zoeken, maar niet in Wouwse Plantage. Daar staat iedereen deze zaterdag al opgedirkt in z’n mooiste 'pekske' buiten voor de grote carnavalsoptocht. In Mastepinnelaand hebben ze traditiegetrouw de allereerste optocht van Brabant. Vanaf half twee trok de kleurrijke stoet door het dorp.

Lees meer

Ravage in Kaatsheuvel: bestuurder wordt onwel en ramt meerdere auto's

Een bestuurder die onwel was geworden, heeft zaterdagmiddag meerdere auto's geramd in Kaatsheuvel. Hij botste tegen zeker drie geparkeerde auto's. Eén van de auto's werd zo hard geramd dat die in de voortuin van Fatih (25) aan de Turfvaert terechtkwam.

Lees meer

Auto slaat over de kop in Dongen, bestuurder onder invloed van drank en drugs

Aan het Hof in Dongen is vrijdagnacht een auto over de kop geslagen nadat de bestuurder eerst een geparkeerde auto had geraakt. Uit testen bleek dat de bestuurder (20 jaar) niet alleen te veel alcohol op had, maar ook onder invloed van drugs was.

Lees meer

Tweede verdachte (17) aangehouden na brute overval met hakmes

Een 17-jarige jongen is gearresteerd na de overval die vrijdagavond plaatsvond in de Yasar-supermarkt aan de Generaal Coenderslaan in Eindhoven. Vlak na de overval kon een supermarktmedewerker met een aantal andere mensen al een andere overvaller - een 16-jarige jongen - aanhouden.

Lees meer

Boer Twan: 'Boeren moeten niet bij de pakken neerzitten'

Ja, boeren is een stuk moeilijker geworden door alle nieuwe en strengere regels, geeft kalverhouder Twan Tuijtelaars (37) toe. Maar de handdoek in de ring gooien? Juist niet. Hij ziet de positieve kant ervan: “Nu anderen stoppen, geeft dat weer kansen voor mensen, zoals ik.”

Lees meer

Jongeman (20) rijbewijs kwijt na racen over Midden-Brabantweg

Een 20-jarige automobilist uit Tilburg moest vrijdagnacht zijn rijbewijs - dat hij pas een paar maanden had - inleveren. Hij werd door agenten betrapt toen hij met een snelheid van 160 kilometer per uur over de Midden-Brabantweg tussen Tilburg en Waalwijk raasde.

Lees meer

Twee 16-jarige jongens opgepakt voor overval op Aldi-supermarkt in Tilburg

Twee 16-jarige jongens zijn zaterdagochtend opgepakt voor de overval op het personeel van een ALDI-supermarkt aan het Transvaalplein in Tilburg. De overval gebeurde donderdagavond rond acht uur.

Lees meer

Zwaargewonde vrouw op straat gevonden in Kaatsheuvel, politie houdt man aan

Aan de Adam van Noortstraat in Kaatsheuvel is zaterdagochtend rond tien over acht 's een zwaargewonde vrouw op straat gevonden. Het zou gaan om een geweldincident in de relationele sfeer. Er is een man aangehouden, maar de politie kan niet bevestigen of het om de echtgenoot van de gewonde vrouw gaat.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant