Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: Meer dan achtduizend nieuwe coronabesmettingen gemeld

Ook deze zaterdag houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de verspreiding van het coronavirus.

Lees meer

Man zoekt zijn telefoon op het spoor en legt het treinverkeer plat

Er reden zaterdagmorgen geen treinen tussen Maarheeze en Weert. Dat kwam door een bijna-aanrijding op het traject tussen Eindhoven en Weert. Een man was op zoek naar zijn telefoon op het spoor en wist maar nét een aankomende trein te ontwijken.

Lees meer

Vermiste Dennis (38) uit Den Bosch is weer terecht

Bosschenaar Dennis Habraken, die sinds zondag werd vermist, is weer terecht. Dat melden zijn familie en de politie.

Lees meer

Dorothée deelt indringende boodschap op coronatentoonstelling na verlies van háár Peter

Als je Museum Krona in Uden binnenloopt zie je al snel de gouden deur van een oude Volkswagen Kever staan. Het is een eerbetoon aan Peter van der Zanden, die op 58-jarige leeftijd overleed aan het coronavirus. Zijn partner Dorothée Verstegen vindt het heel belangrijk om Peters verhaal te vertellen als onderdeel van een tentoonstelling over de impact van het coronavirus op Uden. "In eerste instantie deden we er laconiek over. Maar toen werd Peter ziek."

Lees meer

Ouderen geëvacueerd na brand in parkeerkelder in Oosterhout

Onder een appartementencomplex aan de Statenlaan, in de buurt van de Stadhouderslaan in Oosterhout woedde zaterdagochtend brand. Bewoners werden uit het complex gehaald. "Het gaat om een ouderencomplex", laat een ooggetuige weten.

Lees meer

Voedselbank Bergen op Zoom verrast noodlijdend Circus Barani met eten: ‘Dit is geweldig’

De artiesten en kinderen van het Circus Barani zijn vrijdagmiddag verrast door de voedselbank uit Bergen op Zoom. Vrijwilligers Dirk Sanders en Fred Noordlander namen, met toestemming, aan het eind van de dag de overgebleven etenswaren mee en gaven die aan de leden van het noodlijdende circus. “Die waren er ontzettend blij mee’, vertelt Sanders. “Dit is geweldig. Dit hadden we absoluut niet verwacht”, zegt circusdirecteur Robert Zinnicker.

Lees meer

Lege schappen in Albert Heijn-supermarkten na brand in distributiecentrum: '8000 pallets weggegooid'

Klanten van Brabantse Albert Heijn-supermarkten treffen dezer dagen lege schappen aan, waar normaal gesproken de versproducten liggen. Na de brand in het distributiecentrum van Albert Heijn in Tilburg moesten 8000 pallets met verswaren worden weggegooid omdat ze door rook- en brandschade onverkoopbaar waren, zegt een teamleider van een Brabantse winkel.

Lees meer

Hulpdiensten opgeroepen voor gewonde in Etten-Leur

Verschillende hulpdiensten werden vrijdagavond rond kwart voor elf opgeroepen omdat er iemand gewond was op de Liesbosweg om Etten-Leur. Er werd gemeld dat er sprake zou zijn van een steekpartij.

Lees meer

ME ingezet tegen honderden coronademonstranten in Den Bosch, twee aanhoudingen

De politie heeft vroegtijdig een einde gemaakt aan een demonstratie in het centrum van Den Bosch, dat meldt de gemeente. "Demonstranten hielden zich niet aan de afspraken die de burgemeester met ze had gemaakt", zegt een woordvoerder. Er zijn twee mensen aangehouden. Een vanwege belediging, de ander kon geen identificatiebewijs laten zien.

Lees meer

Man verstopt twee kilo hennep in zijn auto en wordt opgepakt

Een 24-jarige man is vrijdagavond opgepakt omdat hij twee kilo hennep in zijn auto had verstopt. Dat bleek tijdens een politiecontrole op de A4 bij Ossendrecht. De man had de drugs verstopt onder de bodemplaat van de auto.

Lees meer

Scheidsrechter Jannick van der Laan wil de wereld veroveren en begint bij Heracles tegen RKC

Het kan een mooie zaterdagavond worden voor Jannick van der Laan. De 25-jarige scheidsrechter uit Cuijk maakt namelijk zijn debuut in de Eredivisie bij de wedstrijd tussen Heracles en RKC. Een kennismaking aan de hand van negen stellingen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant