Openen in browser

        

Coronanieuws: Brabant duikt onder de 100 nieuwe coronabesmettingen

Ook deze zaterdag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

'Verplichte toegangstest voor nachtclubs houdt de spontane bezoeker tegen'

Volgende week zaterdag mag er weer heel veel zoals meer mensen in restaurants en meer mensen thuis over de vloer. Zelfs de anderhalve meter gaat overboord als de bezoekers vooraf getest zijn. Toch is het enthousiasme vanuit de nachtclubs en discotheken nog wat onderdrukt. "Er kan weer veel, maar de spontaniteit voor nachtelijke stappers is nog ver te zoeken", concludeert eigenaar Veronique Vesters van de Time-Out in Gemert.

Lees meer

Kopers 'kartonnen huis' uit Ik vertrek hopen nog altijd op gelukkige afloop

Gina en David uit Roosendaal zijn het toonbeeld van veerkracht. Het stel werd bekend na een uitzending van Ik vertrek waarin hun Spaanse droomhuis een nachtmerrie werd. Het huis leek wel van karton en stortte bijna in elkaar na een flinke bui. Dit was het begin van ellende op ellende. Nu zijn ze terug in Nederland om hun boek te promoten waarin ze anderen idealisten waarschuwen voor de valkuilen van emigratie.

Lees meer

Huis van Maurice Steijn bewaakt na dreigende signalen van NAC-supporters

Op advies van het Openbaar Ministerie wordt het huis van NAC-trainer Maurice Steijn sinds kort bewaakt. Dit melden bronnen aan Omroep Brabant. De kinderen van Steijn slapen een tijdje niet thuis.

Lees meer

'Hitte is voorlopig wel even verdwenen, zaterdagavond kan het even spoken'

Goed nieuws voor wie niets moest hebben van de hitte waarmee we de afgelopen dagen te maken hadden. "Die is voorlopig wel even verdwenen", vertelt Raymond Klaassen van Weerplaza.

Lees meer

Scooterrijder zwaargewond na ongeluk in Veldhoven, traumaheli opgeroepen

Een scooterrijder is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Run in Veldhoven. De man reed volgens een getuige op een busbaan in de buurt van een bussluis toen hij viel. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken.

Lees meer

'Alsof je de loterij hebt gewonnen', horecabaas Johan de Vos door het dolle

Vanaf volgende week zaterdag kunnen Oranjefans weer EK-wedstrijden op grote schermen op het terras of in het café kijken. Ook kan een bezoek aan de kroeg of club tot diep in de nacht doorgaan. "Het is echt alsof je de loterij hebt gewonnen. Deze zomer ziet er nu wel even rooskleuriger uit dan die van vorig jaar", beschrijft horecaondernemer Johan de Vos uit Breda.

Lees meer

Backpackershotel heeft week de tijd om huurschuld in te lossen

Een week de tijd hebben ze, de eigenaren van de 'Backpackers Bed & Breakfast' (BBB) aan de Stratumsedijk in Eindhoven. De huurachterstand uit de coronatijd moet volgende week worden overgemaakt aan de verhuurder. De eigenaren van het hotel zijn een inzamelingsactie gestart.

Lees meer

Man gewond bij steekpartij in Tilburg, vrouw aangehouden

Een man is vrijdagavond gewond geraakt bij een steekpartij aan de Van Breestraat in Tilburg. Die vond rond middernacht plaats. Het slachtoffer is meerdere keren geraakt.

Lees meer

Drie auto's botsen op elkaar op de A27 bij Oosterhout: twee gewonden

Op de A27 bij Oosterhout zijn vrijdagavond drie auto's met elkaar in botsing gekomen. Hoe dat precies kon gebeuren is niet bekend. De weg moest worden afgesloten.

Lees meer

Kunst om op te eten: student-patissiers presenteren spektakelstukken

Met de zweetdruppels op hun voorhoofd en trillende handen legden student-patissiers vrijdagmiddag de laatste hand aan hun 'spektakelstukken' op het Summa College in Eindhoven. Goed nieuws: de studenten hoorden vrijdagavond, in het bijzijn van hun familie, dat ze allemaal geslaagd zijn.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan