Openen in browser

        

Carlo haalde al 13 busjes met vluchtelingen op: 'Ze zijn zo angstig'

Toen Carlo van Hout uit Boekel de beelden van de oorlog in Oekraïne zag kon hij niet langer stil blijven zitten. Zaterdag kwamen er daarom weer tien busjes met vluchtelingen uit Oekraïne aan in zijn woonplaats. "Je moet ze echt overtuigen om mee te gaan, want ze zijn zo angstig."

Lees meer

Grote brand verwoest twee hallen van papierfabriek in Dongen

In een papierfabriek aan De Leest in Dongen heeft zaterdag een grote brand gewoed. Twee hallen zijn verloren gegaan. Het sein brand meester werd rond halfdrie gegeven.

Lees meer

Brandweer bevrijdt man na uur uit zijn auto in Eindhoven

De brandweer heeft op de Franklin D. Rooseveltlaan in Eindhoven een auto opengeknipt en een man bevrijdt die al een uur vastzat. De auto stond total loss tegen een lantaarnpaal na een botsing met een andere auto.

Lees meer

Jarige Peter Gillis doet zichzelf een Rolls-Royce van zes ton cadeau

Ondernemer Peter Gillis is aanstaande zondag jarig en hij mag dan zestig kaarsjes uitblazen. Wie jarig is trakteert en dat doet Peter ook. Hij trakteert zichzelf op een Rolls-Royce Phantom. Kosten: een slordige zes ton. "Ik kon mijn oude Rolls voor een mooi bedrag van de hand doen. Dus ik dacht: ik pak eens een nieuwe", zegt hij tegen Powned.

Lees meer

Auto crasht op A2, politie ontdekt dat er veel meer aan de hand is

Een automobilist is vrijdagnacht gecrasht met zijn auto op de A2 bij Leende. Dit gebeurde rond kwart over een. De bestuurder reed in zuidelijke richting toen hij bij Leende de middengeleider raakte. Vervolgens begon de auto te tollen en uiteindelijk kwam die met de neus in tegengestelde richting tot stilstand.

Lees meer

Festival in Rosmalen gaat coronaregels aan zijn laars lappen

Het festival Shockerz in Rosmalen gaat zich dit weekend niet houden aan de coronaregels. Het festival waar zo'n tienduizend bezoekers komen, wordt in het evenementencomplex van Autotron gehouden en dan is testen verplicht. De organisatie heeft echter laten weten dat zij niet gaan controleren, omdat er te veel onrust zou ontstaan bij bezoekers en testen voor toegang.

Lees meer

112-nieuws: kind aangereden in Someren • vrouw zwaargewond na val van fiets

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer

Kind aangereden door auto tijdens verkopen van potgrond in Someren

Een kind is zaterdagochtend aangereden door een automobilist op de Floreffestraat in Someren. Het slachtoffer maakte deel uit van een scoutinggroep met kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar die potgrond aan het verkopen was.

Lees meer

Zo verliep de knullige ramkraak op telefoonwinkels in Breda

Er zijn beelden opgedoken van de dubbele ramkraak op twee telefoonwinkels in Breda maandagnacht. Te zien is hoe twee auto's de gevel rammen en vijf mannen hun slag slaan. Inmiddels zijn de mannen opgepakt en weten we dat er bij de roof vooral waardeloze showmodellen zijn buitgemaakt.

Lees meer

Voor 1,1 miljoen euro kun je het huis van een tabakshandelaar kopen

Roken is niet goed voor je, dat is wel duidelijk. In dit geval maakt het gelukkig niet uit. In Tilburg staat namelijk het huis van een echte tabakshandelaar te koop. Je moet hier wel ruim 1,1 miljoen euro voor neerleggen.

Lees meer

Eindhovens riool bevat meeste amfetamine van heel Europa

In het Eindhovense riool hebben onderzoekers vorig jaar de grootste concentratie van de drug amfetamine in heel Europa gevonden. Het Europese drugsagentschap heeft in 68 steden deze werkzame stof in speed en pep gemeten. In het Eindhovense riool zat veruit het meest. Deze plotselinge piek komt volgens het Trimbos-instituut door een dumping.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan