Openen in browser

        

Porsche die huis in Eindhoven binnenreed, lijkt bewuste aanslag

Buurtbewoners van het huis aan de Fagotstraat in Eindhoven dat zaterdagochtend werd geramd door een auto zijn ervan overtuigd: dit was een bewuste actie. "De Porsche ging naar voren en naar achteren, weer naar voren en weer naar achteren."

Lees meer

Kirsten (12) zit in thuisquarantaine en veranderde Monopoly in Coronapoly

De 12-jarige Kirsten uit Veldhoven moest in thuisquarantaine toen een van haar klasgenootjes corona bleek te hebben, maar ze heeft bepaald niet stilgezeten. Ze besloot het klassieke bordspel Monopoly een bijzondere twist te geven en knutselde haar eigen variant: Coronapoly.

Lees meer

Paasei van bijna een meter hoog en 40 kilo zwaar zoekt een goed doel

Teun en Linda van Dommelen uit Best houden niet van half werk. ‘Bakker met karakter’ staat er op de deur van hun zaak. Maar daar mag je gerust het woord creativiteit aan toevoegen, met in deze dagen de nadruk op 'ei'.

Lees meer

Porsche rijdt huis in Eindhoven binnen en bestuurder gaat ervandoor

Een auto is zaterdagochtend rond zes uur een huis aan de Fagotstraat in Eindhoven binnengereden. Volgens een ooggetuige is de bestuurder van de Porsche Cayenne er daarna vandoor gegaan.

Lees meer

Coronanieuws: hoogste aantal besmettingen (7668) sinds 8 januari

Ook deze zaterdag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de belangrijkste nieuwsfeiten over corona in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Nummer 1-hit in België opgenomen in garage in Dongen

Van Trijntje Oosterhuis, Maan tot Roxeanne Hazes: allemaal kwamen ze naar een garage in Dongen om daar hun nummers op te nemen. Producersduo The Companions heeft samen met zangeres Babette van Vugt en zanger Metejoor een nummer 1-hit te pakken in België. Het nummer '1 op een miljoen' beklimt nu ook de Nederlandse hitlijsten.

Lees meer

Naakte man veroorzaakt overlast op A27 bij Oosterhout, weg tijd afgesloten

Een naakte man veroorzaakte zaterdagochtend overlast op de A27 bij Oosterhout. Omdat hij over de weg liep, werd de A27 in beide richtingen afgesloten door rode kruisen op de matrixborden.

Lees meer

Man wordt meters meegesleurd op motorkap na uit de hand gelopen ruzie

Aan de Rietveldenweg in Den Bosch is vrijdagmiddag een man meegesleurd op de motorkap van een auto. Op videobeelden is te zien hoe de man na een paar meter van de motorkap glijdt en op grond valt. Volgens de politie is de auto daarna hard weggereden. Vermoedelijk gaat het om een uit de hand gelopen ruzie.

Lees meer

Bewoner klimt dak van zijn huis op na melding schoorsteenbrand

Een bewoner van een huis aan de Grootschoterweg in Budel-Schoot is vrijdagnacht zelf het dak van zijn huis opgeklommen nadat daar een schoorsteenbrand had gewoed. De brand was rond halftwee door surveillerende agenten ontdekt.

Lees meer

Agent krijgt kopstoot nadat hij mannen bekeurt voor overtreden avondklok

Twee mannen zijn vrijdagavond aangehouden en vastgezet in Raamsdonksveer. Ze wilden niet luisteren naar agenten die hen aanspraken op het overtreden van de avondklok. Een van hen gaf een kopstoot aan een politieman.

Lees meer

Misdaadtrio kaapt container met ananassen en voor miljoenen aan cocaïne

Drie Brabanders zijn veroordeeld voor een groot cocainetransport naar Breda. 900 kilo coke smokkelden ze tussen de ananassen. Handelswaarde 45 miljoen euro en op straat het dubbele waard. De smokkelaars kaapten de container in de Rotterdamse haven, met hulp van binnenuit. Maar wie ze de toegangscodes gaf, dat is niet opgehelderd.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant