Openen in browser

        

Weer een dagrecord: 3750 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Honderden mensen demonstreren in Breda tegen de coronamaatregelen

Honderden mensen demonstreren zaterdagmiddag in Breda tegen de coronamaatregelen. Het protest wordt georganiseerd door 076AAN. De demonstranten willen de horeca steunen en zijn tegen de coronapas en 2G.

Lees meer

Truck in duinen was van Dakar-racer: 'Verkocht, maar met reclame er nog op'

De truck die vrijdagavond tot woede van de boswachter door de kwetsbare Loonse en Drunense Duinen croste, was oorspronkelijk van Martin van den Brink. Dat laat de Dakar-deelnemer zelf weten aan Omroep Brabant. "Die truck is verkocht en helaas staat onze reclame er nog op..."

Lees meer

Dode kaaiman gevonden in park Tilburg

Er is een dode kaaiman gevonden in het Reeshofpark in Tilburg. Hoe het krokodilachtige dier daar is beland, is een raadsel.

Lees meer

Janet filmt wolf in woonwijk: 'Lag er vannacht wakker van'

"Snel, nu komen kijken." Toen Janet Crezée dit vrijdagavond hoorde van haar vriend stormde ze naar buiten. Midden op straat in Lage Zwaluwe liep een wolf. Zij twijfelde geen moment en filmde het dier met haar telefoon.

Lees meer

Afscheid van verongelukte Elvis (16), motorrijders vormen erehaag

In Eindhoven is zaterdagmorgen in besloten kring afscheid genomen van Elvis, een van de drie tieners die vorig weekend verongelukten bij een zware crash in Helmond. De jongen zou vandaag 17 jaar zijn geworden.

Lees meer

112-nieuws: lantaarnpaal omvergereden in Breda • man rijdt in op agenten

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Truck crost door kwetsbare Loonse en Drunense Duinen, boswachter woest

Woest is boswachter Luc Roosen. Hij ontving beelden van een truck die vrijdagavond door het kwetsbare natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen zou zijn gecrost. Volgens hem gaat het om een 'Dakar-truck'.

Lees meer

Pepijn (15) had kanker en wil nu positiviteit brengen met kledinglijn

Het zat de 15-jarige Pepijn van Rooij uit Breda niet mee. Aan het begin van de coronapandemie verloor hij in korte tijd zijn opa en oma en begin dit jaar werd er een zeldzame vorm van kanker bij hem geconstateerd. Toch is dat voor Pepijn geen reden om het hoofd te laten hangen: hij is een kledingmerk gestart.

Lees meer

Dronken man rijdt in op politie in Etten-Leur, agent gewond

Een 25-jarige automobilist uit Halderberge is vrijdagavond aangehouden nadat hij opzettelijk inreed op agenten en een man in Etten-Leur. Een agent raakte gewond.

Lees meer

Huizen steeds duurder: dit is wat je nog kunt krijgen voor een half miljoen

Hoeveel woonwensen kun je nog uit laten komen voor een half miljoen euro? Dat onderzocht spaarplatform Raisin. En wat blijkt: in Tilburg kom je het verst met dat bedrag. In die stad koop je voor vijf ton nog een ruime tweekapper met tuin, garage, bad en vier slaapkamers. En dat blijken de belangrijkste woonwensen in de tijden van een verhitte woningmarkt.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan