Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Al meer dan 1200 klachten na sluiting van ontharingssalons Just Welness, faillissement aangevraagd

Al meer dan 1200 gedupeerden hebben zich gemeld nadat de verschillende vestigingen van ontharingskliniek Just Wellness zijn gesloten. Op een speciale Facebookpagina stromen de klachten binnen van mensen die hebben betaald voor behandelingen, maar die waarschijnlijk nooit meer zullen krijgen. Volgens de beheerder van de Facebookgroep zou het faillissement inmiddels zijn aangevraagd. Maar het is niet duidelijk of dat al is gebeurd.

Lees meer

Automobilist rijdt door na aanrijding met scooter op de Loswal in Oss

Bij een aanrijding met een auto is vrijdagnacht is de berijder van een scooter gewond geraakt. Na de botsing is de automobilist doorgereden. Het ongeluk gebeurde kort na drie uur op de Loswal in Oss.

Lees meer

Oosterhouter (18) aangehouden met dolk van ruim 30 centimeter in zijn sporttas

Een 18-jarige man uit Oosterhout is vrijdagnacht aangehouden op het Ruys de Beerenbrouckplein in zijn woonplaats. In zijn sporttas vond de politie een dolk met een lengte van ruim dertig centimeter.

Lees meer

Mysterie in Hank: Hoe komt een klok uit 1681 terecht in de Hankse kerktoren die is gebouwd in 1915?

Bij een inspectie van de kerktoren van Hank is een luidklok (her)ontdekt uit het jaar 1681. Héél bijzonder omdat de kerk en toren zijn gebouwd in 1915. “Dat was heel vreemd”, aldus Louis de Bot van de Archiefkring Hank. “We stonden voor een raadsel. Hoe komt een klok uit 1681 terecht in een toren die gebouwd is in 1915.” De bronzen klok werd ontdekt bij het inmeten van de toren. “Om de toren geschikt te maken voor het torenklimmen moet er een goede trap in komen. Bij dat inmeten is de klok in de nok van de kerk ontdekt.”

Lees meer

Hidde van Veenendaal (18) staat ineens naast Steven Kruijswijk en Tom Dumoulin: 'Echt cool'

De hand van Tom Dumoulin of Steven Kruijswijk heeft Hidde van Veenendaal nog niet kunnen schudden. "Maar dat komt zeker goed", zegt hij met een grote glimlach. Vrijdagmiddag was de perspresentatie van de wielerploeg van Team Jumbo-Visma. En de achttienjarige renner uit Dongen mocht het podium op tussen de grote jongens, als renner van de opleidingsploeg.

Lees meer

Lichaam vermiste Jérôme de Roo (31) na zes weken gevonden

Na zes weken tussen hoop en vrees geleefd te hebben, heeft de familie van de vermiste Jérôme de Roo (31) uit Reek vrijdagavond slecht nieuws gekregen. Zijn lichaam is gevonden in het water aan de Dorpenweg in Herpen.

Lees meer

Brand verwoest gebouw De la Salle in Boxtel, politie houdt rekening met brandstichting

Op het terrein van jeugdzorginstelling Koraal De la Salle in Boxtel is vrijdagnacht een gebouw door brand verwoest. Het vuur werd rond twee uur ontdekt. De politie houdt rekening met brandstichting.

Lees meer

Stukjes film PandaDroom in Efteling in mum van tijd uitverkocht, eerste fans al vroeg in de rij

De 250 stukjes van de originele film van de PandaDroom in de Efteling in Kaatsheuvel waren zaterdagochtend in een mum van tijd uitverkocht. Volgens een woordvoerster stonden de eerste liefhebbers al om halfzeven te wachten voor de poort van het attractiepark. “Het liep storm en om problemen bij de verkoop te voorkomen hebben we volgnummers uitgedeeld", liet een woordvoerster weten.

Lees meer

Man maakt handgebaar naar asociale scooterrijder en wordt mishandeld

Een 25-jarige man uit Oud-Gastel is vrijdagnacht mishandeld op de Buijenstraat in Roosendaal. Dit gebeurde nadat hij een handgebaar had gemaakt naar een scooterrijder, die volgens hem asociaal reed.

Lees meer

Rico Verhoeven of Badr Hari? 'Dat wordt een knalpartij'

Mo Kücük (19) is een talentvolle kickbokser uit Zevenbergen. Hij ging door Badr Hari kickboksen, maar traint in de sportschool waar Rico Verhoeven ook traint. Kücük kan moeilijk een favoriet aanwijzen: "Het zijn beide goede kickboksers, die denk ik voor veel vuurwerk gaan zorgen.''

Lees meer

Schimmelinfectie en brandwonden: Anne is slachtoffer van ontharingsbehandeling bij Just Wellness

Duizenden mensen zijn gedupeerd door ontharingssalon Just Wellness. De website is offline, de telefoon wordt niet meer opgenomen en ook het personeel wordt niet meer betaald. Er zijn ook veel klachten over de behandelingen zelf. Anne Raasen (24) uit Tilburg is een van de slachtoffers. De behandeling van haar oksels, benen en bikinilijn had een dramatische afloop. Bekijk het verhaal van Anne in de video hieronder.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant