Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Lampegat viert ook zonder optocht carnaval (maar het is niet overal even druk)

De carnavalszaterdag in Lampegat verloopt anders dan normaal, nu de optocht vanwege het slechte weer is afgelast. Toch weten genoeg carnavallers Eindhoven te vinden. Al is het nog niet overal even druk.

Lees meer

Vrijwilligers ruimen (plastic) afval op in Biesbosch na overstroming: 'Ik schrik van wat ik zie'

Het regende, het waaide hard en het was best koud. Toch trotseerden zo’n honderd vrijwilligers zaterdagochtend het weer om samen de Biesbosch wat schoner te maken. Na berichten over plastic dat achterbleef na het hoge water, meldden mensen zich massaal aan om mee te mogen helpen.

Lees meer

Dit zijn de carnavalsoptochten die zondag niet doorgaan

Het onstuimige weer houdt carnavalsliefhebbers in hun greep. Want kunnen de optochten doorgaan of niet? Veel organisaties nemen hier zondag een besluit over. In dit artikel houden we bij welke optochten zondag niet doorgaan.

Lees meer

Kijk LIVE mee naar het Fijnfisjenie Café!

Omroep Brabant gaat vanaf één uur 's middags los met carnaval in het Fijnfisjenie Café! Vanaf vandaag is het carnavalsspektakel vier dagen lang live te volgen op tv, online en in de Omroep Brabant-app.

Lees meer

Politie ontdekt 'toevallig' man die nog een half miljoen aan boetes moet betalen

In Valkenswaard heeft de politie een man opgepakt die nog voor ruim een half miljoen euro aan boetes moet betalen. Ook moet hij nog een celstraf van bijna drie jaar uitzitten.

Lees meer

Terugkijken: de optocht in Tullepetaonestad

De optocht in Tullepetaonestad (Roosendaal) zit erop! De gehele optocht werd live uitgezonden en is hieronder terug te kijken.

Lees meer

Dit zijn de carnavalsoptochten die zaterdag wel of niet doorgaan

Liefhebbers van carnavalsoptochten hielden zaterdag hun hart vast. Voor zowel deelnemers als organisatoren was het vaak lang onzeker of die zaterdagmiddag konden doorgaan, ondanks het slechte en vooral winderige weer. Voor zover bekend zijn alleen de optochten in Eindhoven, Lage Zwaluwe en Raamsdonk afgelast.

Lees meer

Onrustige carnavalsnacht in Oss: meerdere vechtpartijen en man krijgt kopstoot tijdens feest

Een man is vrijdagnacht mishandeld tijdens een feest in zalencentrum Vivaldi aan de Molenstraat in Oss. Hij kreeg een kopstoot toen hij vlakbij het podium stond waar een dj stond te draaien.

Lees meer

Maatregelen bij carnavalsoptocht Roosendaal vanwege harde wind, sommige groepen haken af

In Roosendaal worden zaterdag maatregelen genomen om de optocht veilig door te laten gaan. Wagenbouwers moeten grote objecten van hun wagens verwijderen. Drie groepen hebben daarom besloten om niet mee te doen aan de optocht zaterdagmiddag.

Lees meer

Man (28) uit Helmond overleden bij ongeluk in Hilvarenbeek

Een 28-jarige man uit Helmond is vrijdagnacht overleden bij een ongeluk in Hilvarenbeek. De man raakte met zijn auto een boom langs de Goirlesedijk.

Lees meer

De 11 leukste carnavalsmomenten die je gezien moet hebben! [ZATERDAG]

Fijnfisjenie! Iedere dag licht Omroep Brabant de leukste carnavalsmomenten van de dag uit. Dit bericht wordt de hele dag geüpdatet. Vandaag in het overzicht: een uithaal van de Rotterdammers, brinta-pap en de legende Toeterjan.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant