Openen in browser

        

Hairstylist John Beerens heeft ruim 8 ton tegoed van frauderende werknemer

Een oud-administratief medewerker van John Beerens moet de hairstylist uit Tilburg minstens 810.000 euro terugbetalen. De rechtbank in Breda heeft dit bepaald in een zaak die Beerens had aangespannen tegen zijn ex-controller. Deze man heeft tussen augustus 2018 en mei vorig jaar misbruik gemaakt van zijn functie door het geld achterover te drukken. De rechter spreekt van een wanprestatie.

Lees meer

Coronanieuws: 490 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws met betrekking tot de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Voorbijgangers misdragen zich na ongeluk op de A58, krijgen boete thuis

Zes bestuurders die vrijdag op de A58 bij Tilburg besloten te keren op de vluchtstrook na een ongeluk, kunnen een boete verwachten. Dat meldt de verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant.

Lees meer

Auto crasht na achtervolging over A2 tussen Eindhoven en Weert

Een automobilist is vrijdagavond gecrasht na een achtervolging over de A2 tussen Eindhoven en Weert. Dit gebeurde rond halftwaalf. Agenten gaven de bestuurder een stopteken omdat de auto gestolen was.

Lees meer

Twee gewonden bij steekpartij in Haaren, man verdacht van poging doodslag

Op een recreatiepark aan het Uilenpad in Haaren zijn vrijdagavond rond halfnegen een man en een vrouw gewond geraakt bij een burenruzie. De man liep meerdere steekwonden op en de vrouw werd met een stok geslagen.

Lees meer

Model Tara waarschuwt jonge meiden: 'Neem niet zomaar een borstvergroting'

Model Tara Koppers (29) uit Oirschot zag er op de foto’s stralend uit, maar van binnen ging ze kapot. Haar borstimplantaten lekten en zorgden voor een lange lijst aan klachten. Deze week gingen de implantaten eruit. Met haar verhaal wil ze jonge meiden waarschuwen.

Lees meer

Auto knalt op lantaarnpaal op rotonde, inzittenden gaan te voet ervandoor

Op de rotonde bij de Hapsebaan en de Jan van Cuijkstraat in Cuijk is vrijdagavond een auto tegen een lantaarnpaal gereden. De inzittenden van de auto zijn er te voet vandoor gegaan. Agenten zoeken in de omgeving naar de mensen uit de auto en krijgen daarbij de hulp van een politiehelikopter.

Lees meer

Concerten van Groots met een Zachte G in Rotterdam nog niet uitverkocht

Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor de concertreeks 'Groots met een Zachte G' van Guus Meeuwis in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop ging vrijdag van start en er zijn twee van de vier dagen uitverkocht.

Lees meer

Politie plaatst oproep in het Pools over dode baby Wernhout

De politie heeft in verband met het onderzoek naar de doodgevonden baby in Wernhout op haar eigen website een oproep in de Poolse taal gezet. Daarin wordt mensen gevraagd zich te melden als ze meer weten over het meisje dat vorige week werd aangetroffen in vakantiepark Wernhoutsburg. De politie maakt zich zorgen over het welzijn van de moeder van het meisje en wil haar hulp bieden.

Lees meer

A2 weer open na ongeluk bij Best, automobilisten negeerden rode kruizen

De snelweg A2 van Maastricht richting Eindhoven is zaterdagmiddag anderhalf uur afgesloten geweest tussen de knooppunten Batadorp en Ekkersweijer. Oorzaak was een ongeluk, dat rond half een gebeurde bij Best.

Lees meer

Act van Songfestival-gastheer Franklin uit Den Bosch staat in de finale

Servië is door naar de finale van het Songfestival en dat is goed nieuws voor hun Bossche gastheer Franklin van Liempt. Hij begeleidt namelijk de hele Servische delegatie tijdens hun verblijf in Nederland. "Of ze nou winnen of niet, ik moet twee dagen erna wel gewoon weer werken."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant