Openen in browser

        

Coronanieuws: avondklok gaat in, 887 nieuwe coronagevallen in Brabant

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Toeschouwer Wesley Sneijder ziet FC Den Bosch punt pakken tegen NAC

Onder toeziend oog van van oud-international Wesley Sneijder hebben FC Den Bosch en NAC zatermiddag gelijkgespeeld. Het werd 1-1 in stadion De Vliert in Den Bosch. Dankzij het punt doet FC Den Bosch afstand van de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie en blijft NAC voorlopig vierde. Vijf zaken die opvielen tijdens dit duel.

Lees meer

Uitgestorven winkelstraten, maar de winkeliers hebben het hartstikke druk

De winkelstraten lijken uitgestorven, maar achter al die gesloten deuren wordt heel hard gewerkt. De klanten winkelen namelijk niet meer in de winkel, maar online vanuit de luie stoel. "Wij begeleiden hen, vragen ze naar hun favoriete kleuren, hun stijl en hun maten. Op die manier brengen we de beleving van écht winkelen bij de klant thuis", vertelt Jantien Streng, eigenaresse van TIEN Conceptstore in het centrum van Tilburg.

Lees meer

Snollebollekes-zanger Rob Kemps wint De Slimste Mens: 'Ongelofelijk, nondeju!'

Rob Kemps oftewel Snollebollekes mag zich vanaf nu met recht De Slimste Mens noemen. Hij won vrijdagavond de finale van het immens populaire programma door Andries Tunru te verslaan. "Ongelofelijk, nondeju!", was het enige dat de zanger kon uitbrengen direct na zijn overwinning.

Lees meer

Appartementen ontruimd na hevige autobranden in Eindhoven, maar inmiddels zijn bewoners terug

Een aantal appartementen aan de Johannes Buijslaan in Eindhoven werden vrijdagnacht ontruimd. Dit was nodig omdat twee auto's die vlakbij het complex geparkeerd stonden, vlam hadden gevat. Het vuur sloeg over naar het afdak van het appartementencomplex. Dit gebeurde rond drie uur 's nachts.

Lees meer

Andries Tunru toont zich sportief verliezer in videoclip met Slimste Mens-winnaar Rob Kemps

De titel Slimste Mens ging vrijdagavond nét aan zijn neus voorbij, toen Rob Kemps oftewel Snollebollekes hem versloeg met een vraag over Willeke Alberti. Cabaretier Andries Tunru baalde flink, maar toonde zich een sportief verliezer door de hit van Alberti 'Samen Zijn' te vertolken, het antwoord waarmee Kemps de winst naar zich toe trok.

Lees meer

De avondklok gaat vandaag in: dit zijn de regels

De avondklok gaat zaterdagavond in. Vanaf 21.00 uur ’s avonds tot 4.30 uur ’s ochtends mag je niet zomaar op straat zijn. Maar hoe zit nou eigenlijk precies? En wat zijn de uitzonderingen? We zetten de regels op een rijtje.

Lees meer

Vrouw stapt uit auto en wordt aangereden in Wanroij

Een vrouw is zaterdagochtend aangereden toen ze uit haar auto stapte. Dit gebeurde op de Hoevensestraat in Wanroij.

Lees meer

Automobilist rijdt agent op scooter aan in Tilburg

Een automobilist heeft vrijdagavond in Tilburg een agent op een scooter aangereden. Dit gebeurde op de kruising van de Generaal Smutslaan en de Trouwlaan.

Lees meer

Politie heeft handen vol aan automobilisten zonder rijbewijs die verkeersregels negeren

De verkeerspolitie in Oost-Brabant heeft het vrijdag druk gehad met automobilisten die zich niets aantrokken van de verkeersregels.

Lees meer

Laadbak van bakwagen scheurt open na aanrijding in Nuenen

De laadbak van een bakwagen raakte vrijdagnacht zwaar beschadigd nadat de bestuurder een boom raakte langs de Collse Hoefdijk in Nuenen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant