Openen in browser

        

Minuut stilte in Eredivisie voor overleden PSV'er Willy van der Kuijlen

Bij alle wedstrijden van zaterdag en zondag in de Eredivisie wordt voor de aftrap een minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van PSV-icoon Willy van der Kuijlen. De topscorer aller tijden van de Eredivisie overleed begin deze week op 74-jarige leeftijd.

Lees meer

Partybussen die protestronde willen rijden tegengehouden door de politie

Zeven bussen van het bedrijf Party Express in Breda mogen zaterdagmiddag niet het bedrijfsterrein verlaten. De bussen worden volgens eigenaar Jean Paul van der Rijk tegengehouden door de politie omdat de bussen samen een manifestatie vormen en daar is geen toestemming voor gegeven. "Maar ik betaal gewoon wegenbelasting en wil mijn bussen na maanden stilstand weer eens laten warmdraaien."

Lees meer

Inbrekers stelen kostbare sieraden van Wim's (73) overleden vrouw Annie

Zoals wel vaker stapt Wim (73) uit Hank vrijdagmiddag op de fiets om een rondje te maken door het dorp. Als hij na anderhalf uur thuiskomt blijkt dat er is ingebroken. Alle sieraden van zijn overleden vrouw Annie zijn door de daders meegenomen.

Lees meer

Coronanieuws: 1431 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze zaterdag houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws over de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Uitslaande brand verwoest huis in Helvoirt, tweeling gered

Een huis aan de Jorisakkerstraat in Helvoirt is vrijdagavond door brand verwoest. Het vuur werd rond tien uur ontdekt. "De vlammen sloegen urenlang uit het huis", laat een ooggetuige weten. "Er kwam veel rook vrij."

Lees meer

Evacuatieoefening is hard nodig nu het aantal giftreinen fors toeneemt

Er moeten evacuatieoefeningen komen voor mensen die in de buurt van een spoorlijn wonen. Alleen op die manier kunnen omwonenden zich goed voorbereiden op een ramp met een giftrein. Daarvoor pleit Ira Helsloot, hoogleraar Besturen van Veiligheid van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer

'Niet normaal': Provinciale Staten breken na dertien uur vergadering af

Provinciale Staten hebben vrijdagavond hun vergadering onverwacht afgebroken. Na dertien uur debatteren werd het de nestor van de Staten, SP’er Nico Heijmans, teveel. Hij vond het waanzin zo lang achter elkaar te vergaderen, terwijl het eind nog lang niet in zicht was.

Lees meer

Urenlang problemen met kraanwater in Tilburg en omgeving door grote storing

Klanten van Brabant Water in Tilburg en omgeving hadden zaterdagochtend urenlang geen kraanwater of kampten met problemen met de waterdruk. Ook werd er bruin water uit de kraan gemeld.

Lees meer

Kijk hier de afscheidsdienst van PSV-icoon Willy van der Kuijlen terug

Vrienden en bekenden namen zaterdagmiddag in het Philips Stadion in Eindhoven afscheid van PSV-clubicoon Willy van der Kuijlen. De aanvaller en clubtopscorer overleed maandag op 74-jarige leeftijd. Van der Kuijlen leed aan de ziekte van Alzheimer.

Lees meer

Mannen gaan elkaar te lijf met hakbijl en hamer

Twee mannen zijn elkaar vrijdagavond op het Antoniusplein in het dorp Lepelstraat te lijf gegaan met een hakbijl en een hamer. Dit gebeurde rond acht uur.

Lees meer

Theon was eindelijk weer bij een wedstrijd van Willem II: 'Nu eerst bier!'

De stem van Willem II-supporter Theon Scholten heeft het bijna begeven. "Er zat flink wat spanning op deze wedstrijd. Er moest gewonnen worden." En dat deed zijn club, dankzij een treffer van de Griek Vangelis Pavlidis.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant