Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Klusjesman bekent moord op Eindhovense zakenman in Belgische villa

Klusjesman Roger C. (48) heeft bekend dat hij zakenman Marcel van Hout uit Eindhoven in zijn villa in het Belgische Pelt heeft doodgeschoten. Hij zou mogelijk hulp hebben gekregen van de ex-vriendin van het slachtoffer, maar zij blijft ontkennen.

Lees meer

Tilburg heeft nieuw leesplèngske: Ken jij deze achttien typische woorden?

Krèùkezèèkers (Tilburgers) mogen best fréét (trots) zijn op hun stad. En ook op hun dialect. Daarom wordt het inmiddels alweer twintig jaar oude leesplèngske in een nieuw jasje gestoken. Want zo is de stad inmiddels verrijkt met een draaiend hèùs (huis) en de voogelkôojkes (vogelkooitjes) van de Stadsheer.

Lees meer

Geert Brusselers mag trots zijn op zoon Bodi, die om rode kaart 'vraagt'

Bodi Brusselers komt uit een echt Brabants voetbalnest. Zijn in 2005 overleden opa speelde bij PSV. Vader Geert voetbalde onder meer in Roosendaal en Valkenswaard en kwam jarenlang uit voor NAC Breda. En pa mocht vrijdagavond trots zijn op zijn zoon.

Lees meer

Verwarde man zwaait met bijl, agenten trekken wapen

Een echtpaar is vrijdagochtend bedreigd door een automobilist op de Noordlangeweg in Dinteloord. De verdachte blokkeerde met zijn auto de weg door de polder waar het echtpaar reed en stak dreigend een hakbijl en een op het oog grote stalen pijp uit het raam.

Lees meer

Lamme Frans maakt hilarische carnavalsclip met imitaties van alle bekende carnavalskrakers

Lamme Frans heeft het zich dit jaar makkelijk gemaakt. Voor zijn nieuwe carnavalshit gooide hij alle grote hits van de bekendste Brabantse carnavalsartiesten in een speciale machine, de Carna2020. En het resultaat is een mini-Drie Uurkes met imitaties van zo'n vijftien bekende artiesten.

Lees meer

Man uit Heesch aangehouden voor zware mishandeling na evenement Partyrush Nistelrode

Een man van 21 uit Heesch is aangehouden voor de zware mishandeling, vrijdagnacht in Nistelrode. Het slachtoffer, een 55-jarige man uit die plaats, werd in zijn gezicht geslagen en mist in ieder geval enkele tanden. Ook is hij even bewusteloos geweest. Er is nog veel onduidelijk over de aanleiding van de mishandeling, zo meldt de politie.

Lees meer

Nooit meer een boks of een knuffel, Dakar-deelnemers verslagen na overlijden 'maatje' Edwin Straver

Iedereen zag het de afgelopen dagen aankomen, maar toch is de verslagenheid groot na het overlijden van motorrijder Edwin Straver. De coureur uit Rijswijk overleed in de nacht van donderdag op vrijdag, nadat hij vorige week in de Dakar Rally zwaargewond raakte. "Ik ben een Dakar-maatje kwijt", zegt Paul Spierings, die ook op de motorfiets in Saoedi-Arabië aanwezig was.

Lees meer

Roosendaler buiten bewustzijn na zware mishandeling: 'Hij reageerde niet op pijnprikkels'

Een 21-jarige man uit Roosendaal is vrijdagnacht rond half vijf zwaar mishandeld op de Bloemenmarkt in Roosendaal. Hij werd volgens de politie een paar keer hard in zijn gezicht geslagen.

Lees meer

Stenengooier verraadt zich door te rijden zonder rijbewijs

De bewoonster van een huis in Waalwijk werd vrijdagmiddag bijna geraakt door een steen die door de ruit van haar huis aan de Eerste Zeine werd gegooid. De steen ging volgens een politiewoordvoerder 'rakelings langs haar hoofd en haar hond'. Een 45-jarige Tilburger is gearresteerd.

Lees meer

Hoe moet het nu verder bij PSV? ‘De club staat in brand’

Het zijn nog altijd roerige tijden in Eindhoven bij PSV. Donderdagavond leverde de Eindhovense formatie de zoveelste wanprestatie van het seizoen door te verliezen van NAC in de KNVB beker. Grote vraag is nu hoe het verder moet bij PSV en of het seizoen er eigenlijk al niet op zit.

Lees meer

Automobilisten zijn rijbewijs kwijt na racen over Midden-Brabantweg Tilburg

Twee hardrijders moesten vrijdagnacht hun rijbewijs inleveren op de Midden-Brabantweg, de N261, bij Tilburg. Agenten zagen de automobilisten met veel te hoge snelheid over die autoweg razen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant