Openen in browser

        

Man zwaargewond na vuurwerkongeluk in Helmond

Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een vuurwerkongeluk in zijn woonplaats Helmond. De man stak zaterdagmiddag vuurwerk af op het speelveldje voor zijn huis aan de Riviersingel toen het misging.

Lees meer

Coronanieuws: Aantal coronabesmettingen daalt voor 15e dag op rij

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Jeugdvoetbalwedstrijd Boeimeer-TSC loopt uit de hand: 'Dan spoor je niet'

Een jeugdvoetballer van TSC uit Oosterhout is zaterdagochtend mishandeld door een speler van tegenstander BSV Boeimeer uit Breda. Dit gebeurde tijdens een wedstrijd voor teams met spelers tot 15 jaar oud.

Lees meer

Dit is het goedkoopste huis van Brabant op Funda

Met een woonoppervlakte van 27 vierkante meter is een studio in Geldrop het kleinste en goedkoopste huis van Brabant dat te koop staat op Funda. In tijden met hoge huizenprijzen en het moeilijk kunnen vinden van een huis is het genoegen nemen met een kleiner huis niet gek.

Lees meer

Gewonde gevonden voor huis in Tilburg

Voor een huis aan de Scarlattistraat in Tilburg is vrijdagnacht een gewonde gevonden. Agenten waren naar deze straat gereden na een melding dat hier een steekpartij zou hebben plaatsgevonden.

Lees meer

11 gewonden bij botsing met vier auto's bij Sint Willebrord

Bij een ongeluk in Sint Willebrord zijn vrijdagavond elf mensen gewond geraakt. Tien van hen moesten naar het ziekenhuis. Er waren vier auto's bij het ongeluk betrokken.

Lees meer

Man raakt bekneld onder stapel vlechtstaal in Nuenen

Een 54-jarige man is zaterdagochtend gewond geraakt toen bij zijn huis aan de Dennenlaan in Nuenen een stapel vlechtstaal omviel. Hij kwam met zijn been vast te zitten. Hij heeft zijn scheenbeen gebroken en moet daaraan geopereerd worden.

Lees meer

Automobilist veroorzaakt ravage in Oisterwijk en slaat over de kop

Een automobilist heeft vrijdagnacht een ravage veroorzaakt op de Bedrijfsweg in Oisterwijk. De automobilist miste een bocht, ramde twee bomen en een lantaarnpaal.

Lees meer

A67 richting Venlo urenlang dicht vanaf Liessel na ongeluk

De A67 richting Venlo was van vrijdagnacht tot twaalf uur zaterdagmiddag volledig afgesloten bij Liessel. Aanleiding was een onderzoek naar een ongeluk dat vrijdagnacht plaatsvond op de snelweg, bij het Limburgse Maasbree.

Lees meer

Aantal branden in Oss loopt weer op, nu gaat auto in vlammen op

Het aantal branden in Oss loopt de laatste dagen weer op, na een periode van relatieve rust. Vrijdagnacht ging een auto aan de Rosa Parksweg in vlammen op.

Lees meer

Prima nazomerweekend, maar daarna wordt het kouder

Komende week daalt de temperatuur en wordt het wisselvallig. Geniet dus nog maar even van dit weekend. "Dit worden prima nazomerdagen", vertelt Raymond Klaassen van Weerplaza.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan