Openen in browser

        

Jongens van 14 en 15 jaar aangehouden na mishandeling agent

Een politieagent is vrijdagavond in het centrum van Tilburg mishandeld toen hij probeerde twee verdachten aan te houden voor beroving. Een van de verdachten is direct aangehouden. De andere verdachte ging er vandoor nadat hij iets in het gezicht van de agent gooide.

Lees meer

'Nieuwe Efteling-attractie houdt thema spookslot, werktitel Danse macabre'

Efteling-fans hoeven niet te vrezen dat alle elementen van het spookslot verloren zullen gaan, nu bekend is gemaakt dat het iconische kasteel wordt gesloopt. De attractie die hier voor in de plaats komt, krijgt een vergelijkbaar thema én dezelfde legendarische muziek. Dat meldt Looopings na gesprekken met ingewijden. De werknaam van het project luidt 'Danse macabre'.

Lees meer

Trio probeert frietkar te stelen, maar buurtbewoner betrapt hen

Twee mannen en een vrouw zijn vrijdagnacht aangehouden op de Vijfhuizenberg en de Watermolenstraat in Roosendaal. Ze werden rond halfvijf betrapt terwijl zij probeerden een frietkar te stelen.

Lees meer

Gezin van undercoveragent die zelfmoord pleegde doet verhaal

Het gezin van de undercoveragent die vorig jaar april zelfmoord pleegde tijdens een missie, vertelt voor het eerst hoe zij die tijd hebben beleefd. De Telegraaf schrijft een drieluik over de operatie en sprak daarvoor uitgebreid met de weduwe van agent 'Peter Paul'. Vrijdagavond verscheen het eerste deel.

Lees meer

Jordi (28) kan door MS steeds minder, zijn vrienden helpen waar ze kunnen

Jordi Nooijen (28) uit Den Bosch heeft al tien jaar MS, een chronische ziekte waardoor hij steeds meer levenskwaliteit in moet leveren. Zijn vrienden Eke, Max en Joey kennen hem al zestien jaar. Sinds Jordi ziek is geworden, staan vrienden hem van alle kanten bij. Ze helpen hem uit bed, koken maaltijden, doen boodschappen en ruimen z’n huis op.

Lees meer

112-nieuws: vuurwerk en steekwapens in verdachte auto • aanhouding bij azc

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Coronanieuws: 5909 besmettingen in Brabant, achterstand RIVM loopt op

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Paard overlijdt na aanrijding in Berghem, dier was ontsnapt uit weiland

Een paard is vrijdagavond laat overleden in Berghem na een aanrijding op de Valendonkstraat, net buiten het dorp. De aanrijding vond plaats rond kwart voor twaalf. Een politiewoordvoerster spreekt van een 'noodlottig ongeluk'.

Lees meer

'Aangifte Brabantse Voice-deelneemster tegen regisseur voor aanranding'

Een Brabantse Voice-deelneemster heeft vrijdag aangifte gedaan tegen de regisseur die jaren actief was bij het RTL-programma The Voice of Holland. Voor zover bekend is zij op dit moment de eerste die een aangifte van aanranding tegen hem indiende, meldt het AD.

Lees meer

Corrie denkt niet dat Thijs een echte Brabander kan worden en dat scoort

“Als Brabander word je geboren en dat ben je in hart en ziel. Dat word jij nooit!” Met die niet mis te verstane woorden maakte Corrie een eind aan de droom van Thijs (19) om een Brabander te worden. De uitspraak van Corrie in de serie ‘Thijs wil Brabander worden’ is een grote online hit. “Ik had zelf niet in de gaten dat het zo hard ging!”

Lees meer

Man (20) verdacht van veroorzaken botsing bij straatrace in Beugen

Een 20-jarige man uit Groesbeek wordt ervan verdacht een botsing te hebben veroorzaakt bij de straatrace van maandagavond in Beugen. Bij het ongeluk waren twee gewonden, onder wie de man uit Groesbeek. Hij is nog niet aangehouden omdat hij in het ziekenhuis ligt.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan