Openen in browser

        

Fietsende actievoerders leggen rotonde in Eindhoven plat

Actievoerders van Extinction Rebellion hebben zaterdagmiddag rond kwart over een een rotonde bij de Beukenlaan in Eindhoven platgelegd. Ze namen al fietsend de rotonde over en ontregelden zo een tijd lang het verkeer daar. Ze probeerden zo lang mogelijk aan de binnenkant van de rotonde te blijven rijden.

Lees meer

Gestolen Audi van Loes en Marc werd tien kilometer verderop teruggevonden

Na twee weken zoeken, speuren en het nagaan van vele tips is de gestolen Audi SQ5 van Loes en Marc weer teruggevonden. De wagen werd in februari in Oisterwijk gestolen toen de sluwe dief deed alsof hij een proefrit wilde maken. De auto werd teruggevonden in het centrum van Tilburg, nog geen tien kilometer van de plek waar hij werd gejat.

Lees meer

Wasbeer in boom zorgt voor veel bekijks in Vught

Het is nogal een bijzonder gezicht, een wasbeer in een boom. Mensen komen, gewapend met verrekijkers en camera's, naar het beestje kijken.

Lees meer

Coronanieuws: Forse toename in Brabant, 1379 nieuwe besmettingen gemeld

Ook deze zaterdag houden we je op de hoogte van al het belangrijkste nieuws over de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Belg krijgt klappen op afrit omdat hij te langzaam reed

Een Belgische automobilist is vrijdagmiddag op de afslag Wouwse Plantage van de A58 mishandeld door een andere bestuurder. Deze man uit Steenbergen had het slachtoffer afgesneden nadat die vaart minderde om de afslag te nemen.

Lees meer

Tobias doorkruist 'ontiegelijk rustig' Europa in Landrover in coronatijd

Je baan opzeggen, de auto pakken en daarmee de wijde wereld intrekken. Voor veel mensen is het een droom. Maar Tobias (28) uit Oirschot en zijn reismaatje Sven (27) deden het gewoon, ondanks deze coronatijd. De marketeers beleven de tijd van hun leven.

Lees meer

Snollebollekes de perfecte verkenner: 'Kan een beetje naar links en rechts'

Het hele land denkt mee over een nieuwe verkenner. Het moet iemand zijn die boven de partijen staat. En nu circuleert er op social media een bijzondere optie: Snollebollekes. Zelf reageert hij op Instagram: "Het is geregeld!"

Lees meer

Hond Simba is al een maand vermist, maar baasje Sylvie houdt hoop

Het is bijna een maand geleden dat hond Simba, een jachthond van het ras heidewachtel, verdween na een aanrijding. Voor baasje Sylvie Adriaans uit Liempde lijkt het al wel een eeuwigheid. Het gemis is groot. Ondertussen gaat de zoektocht naar Simba door.

Lees meer

Politie trekt wapen bij aanhouden viertal dat dreigde met wapen in Tilburg

Agenten hebben vrijdagavond hun wapen getrokken op de A12 bij De Meern. Daar hielden ze vier mensen aan die ervan worden verdacht dat ze eerder op de avond iemand in de Europalaan in Tilburg bedreigden met een vuurwapen.

Lees meer

Sinkhole in Roosendaal na het knappen van leiding: 'Hele pad is verdwenen'

Een gesprongen leiding heeft vrijdagavond en -nacht voor grote overlast gezorgd in Roosendaal. Vrijdagavond rond 20.00 uur sprong een leiding op de Schuivenoord, waarna zand de straat opspoelde en er een gat ontstond voor de deur van Melissa Noordijk.

Lees meer

Meer mensen aangehouden voor mensenhandel in het grensgebied

De marechaussee heeft meer meer mensen aangehouden voor mensenhandel en mensensmokkel vorig jaar in de grensgebieden met Duitsland en België. Waar dat er in 2020 123 waren, waren het er een jaar eerder 89. 27 maart meldde de Marechaussee nog dat ze een 44-jarige Belg aanhielden bij Hoogerheide op verdenking van mensensmokkel.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant