Openen in browser

        

Boomverzorger krijgt vallende tak op zijn hoofd en blijft bewusteloos hangen

Een boomverzorger is zaterdagmiddag gewond geraakt door een vallende zware tak in Prinsenbeek. Inwoners van De Wiek in Prinsenbeek zagen dat de man na de klap bewusteloos in zijn zekeringen bleef hangen en belden 112.

Lees meer

Het enige café in Langenboom gaat dicht: 'Een zware beslissing, maar het ergste nieuws kwam nog'

John (57) en Henrita Bens (56) hebben anderhalf jaar geleden besloten dat ze gaan sluiten met hun Café D'n Bens. Door de lockdown is het enige café in Langenboom al dicht en dit weekend gaat het cafetaria voor de laatste keer open. Doordat John ook nog eens ongeneeslijk ziek bleek te zijn, kwamen ze in een emotionele achtbaan terecht.

Lees meer

Tbs’er uit Woenselse Poort Eindhoven is spoorloos, politie bezig met zoektocht

De tbs'er die niet is teruggekeerd van onbegeleid verlof in de Woenselse Poort in Eindhoven, was niet vuurwapengevaarlijk. Zo staat hij niet bij ons bekend, meldt een woordvoerder van de GGzE, de psychiatrische instelling waarvan de Woenselse Poort deel uit maakt. De man ging donderdag op onbegeleid verlof en hij had zich op een afgesproken tijdstip moeten melden.

Lees meer

Coronanieuws: Rode Kruis begint proef met quarantainecoaches

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Dronken vrouw verraadt zich en overtreedt ook nog de avondklok

Een vrouw van 22 uit Tilburg, die afgelopen nacht dronken achter het stuur van een auto zat, heeft zichzelf verraden. Ze kon volgens de politie niet meer recht lopen, had bloeddoorlopen ogen en rook naar alcohol. De Tilburgse ontkende weliswaar dat ze had gereden, maar tijdens het gesprek met agenten vielen ineens autosleutels uit haar zak.

Lees meer

Man stuurt bedreigende Whatsapp-berichten naar agenten en wordt gepakt: 'Volstrekt onacceptabel'

Een 28-jarige man is vrijdag aangehouden in Oss nadat hij dreigde twee agenten iets aan te doen. Volgens de politie stuurde de man de afgelopen dagen meerdere WhatsApp-berichten naar de werktelefoons van de agenten.

Lees meer

Brand verwoest woonkamer van huis in Eindhoven, bewoners op tijd veilig

De huiskamer van een huis aan de Samarialaan in Eindhoven is zaterdagochtend volledig uitgebrand. Ook de hal liep flinke schade op. Het vuur werd rond zeven uur ontdekt.

Lees meer

Charlotte ziet meer overlijdenspapieren dan haar lief is: 'Iedere dag ging er iemand dood'

Charlotte van Doorn is verpleegkundige. Ze loopt door de lege gang van haar afdeling ‘kort verblijf’. De reguliere zorg is zover afgeschaald, dat ze geen patiënten heeft. Ze springt nu bij op de corona-afdelingen en dat is heftig. “Ik heb normaal gesproken nooit met de dood te maken”, maar nu ziet ze meer overlijdenspapieren dan haar lief is.

Lees meer

Wordt Michael van Gerwen snel weer de nummer 1 of moet hij vrezen voor achtervolger Wright?

‘The Masters’ is traditioneel gezien hét startpunt van een nieuw dartsseizoen. Een seizoen waarin Michael van Gerwen de nieuwe nummer 1 van de wereld, Gerwyn Price, van de troon moet zien te stoten. Of moet Van Gerwen juist naar onderen kijken en vrezen voor Peter Wright?

Lees meer

Zo zien 7 dagen met avondklok eruit: doodstille straten, relschoppen en puinruimen

De avondklok begon zaterdag met verlaten en doodstille straten. Daarna volgden ongekend hevige rellen in onder meer de binnensteden van Eindhoven en Den Bosch. En toen kwam het puinruimen en voorzichtig weer opkrabbelen. Brabant leeft nu zeven dagen met een avondklok. De meest opvallende momenten uit die historische week zetten we nog eens op een rij.

Lees meer

Man met drugs op kan niet meer op z'n benen staan en slaapt met kompaan op het politiebureau

Twee mannen hebben een zware nacht achter de rug. Ze moesten die in een politiebureau in Den Bosch doorbrengen. “Voor hun eigen veiligheid”, aldus wijkagent Marc de Wit.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant