Openen in browser

        

Man die zelfdodingsmiddel verkocht zamelt geld in voor zijn rechtszaak

De 28-jarige Eindhovenaar Alex Schot is een crowdfundingsactie begonnen om de kosten van zijn rechtszaak te betalen. Schot, tot vandaag bekend als Alex S., treedt zelf naar buiten en legt op een website uit waarom hij het geld nodig heeft. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem onder andere van hulp bij zelfdoding. Met een handeltje in een zelfdodingspoeder zou hij 55.000 euro verdiend hebben.

Lees meer

Mysterieus vliegtuigje boven Breda: zal Ingeborg hem vergeven?

Een vliegtuigje met een spandoek erachter, waarop iemand Ingeborg om vergeving vraagt. Het vloog zaterdagmiddag boven Breda en houdt de gemoederen bezig: wie is Ingeborg en wat is hier aan de hand?

Lees meer

Festivalorganisatoren vol vertrouwen: 'Het gaat de goede kant op'

Optredens van goede bandjes en dj’s en feesten in een tent. We hebben er zo’n zin in. Maar corona gooide tot nu toe roet in het eten. Nu de zomer voor de deur staat en omikron minder ziekmakend blijkt dan vooraf gevreesd, hebben de festivalorganisatoren goede hoop. Ze denken dat hun festival deze zomer doorgaat.

Lees meer

Man schiet op agenten die op zoek zijn naar hennepkwekerij

Een 54-jarige man is vrijdagavond aangehouden in Oud Gastel, nadat hij had geschoten op twee agenten. Die zaten in een auto voor zijn huis.

Lees meer

112-nieuws: commotie in ouderencomplex • bestuurder rijdt bijna terras op

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Coronanieuws: 8962 positieve coronatests in Brabant

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Wim vindt na 20 jaar de gouden ring die Evelien kwijt raakte in Tilburg

Twintig jaar geleden verloor Evelien uit Tilburg haar gouden ring. Ze liet hem uit het raam vallen van de flat waar ze toen woonde. De ring belandde meters lager buiten in het gras. Nooit werd de ring teruggevonden. Tot vrijdag Wim en Ton met hun metaaldetector nog een laatste poging waagden.

Lees meer

PSV-supporters niet naar stadion uit protest tegen coronaregels

Twee supportersgroepen van PSV laten zich voorlopig niet zien in het Philips Stadion in Eindhoven. De fans, gegroepeerd in Lighttown Madness en BFTS (Boys From The South), kunnen zich niet vinden in de huidige coronaregels. Betaald-voetbalclubs mogen sinds vorige week weer publiek ontvangen, maar vanwege de opgelegde beperkingen kunnen ze niet meer dan een derde van de capaciteit van hun stadions gebruiken.

Lees meer

Automobilist wordt onwel en overlijdt op N2

Op de autoweg (N2) bij Eindhoven Airport is zaterdagmiddag rond half één een automobilist overleden. Tijdens het rijden raakte de persoon onwel. Hulpdiensten probeerden tevergeefs het slachtoffer te redden.

Lees meer

Ruud van Nistelrooy gaat met PSV in gesprek over 'nieuwe situatie'

In december was Ruud van Nistelrooy duidelijk over zijn toekomst. Hij is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer in het betaald voetbal en wilde daar nog een jaar aan vastplakken. Maar na het vertrek van Roger Schmidt gooit de trainer van Jong PSV de deur naar het eerste elftal niet meteen dicht.

Lees meer

Terroristen bliezen 50 jaar geleden gasleiding op: 'Ruiten vlogen eruit'

Inwoners van Ravenstein en omgeving werden zondag precies vijftig jaar geleden opgeschrikt door een aanslag. Terroristen probeerden met explosieven de gasinstallatie van de Gasunie op te blazen. Deels met succes: metershoge vlammen en een rode hemel waren het gevolg. "Ik dacht dat ons huis in de fik stond, of dat van de buren."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan