Openen in browser

        

Raadsel rond familie op gevonden fotorolletje bijna opgelost

Steven van Pelt uit Zevenbergschen Hoek kocht een paar weekenden geleden in de kringloopwinkel in Langeweg een oude fotocamera met een rolletje erin. Hij is vastberaden het gezin te vinden dat op de foto’s staat. En dankzij zijn verhaal afgelopen vrijdag bij Omroep Brabant is de oplossing inmiddels een stapje dichterbij.

Lees meer

Coronanieuws: 429 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Duygu dolblij met heropening zonnestudio: 'Moest bijna huilen'

Stap drie van het openingsplan is zaterdag in werking getreden en dat is óók goed nieuws voor de zonnestudio’s. Na bijna zes maanden gesloten te zijn mogen de deuren ein-de-lijk weer open. Bij zonnestudio Sunday’s aan de Heuvelring in Tilburg zijn ze dan ook extatisch. “Ik moest bijna huilen vanochtend.”

Lees meer

Bioscoopzaal onder water na noodweer: 'Leek wel een film'

Dertig centimeter water. Dat trof bioscoopeigenaar Chris de Zeeuw vrijdagavond aan in zijn zaal. Net voor de heropening van de bioscopen staat de bioscoopzaal van LAB-1 blank na het noodweer in Eindhoven. "Het water kwam uit de riolering omhoog. We hebben de apparatuur net op tijd kunnen redden."

Lees meer

Café loopt compleet onder door hoosbui: 'Het water kwam van alle kanten'

Het was even schakelen toen het noodweer losbarstte voor de drie eigenaren van café Sindsdien in Eersel. Vanuit alle kanten vond het water zijn weg naar het café. "Het kwam via het dak omlaag, via de wc omhoog en vanaf de straat naar binnen."

Lees meer

Sensationele Faela (13) grijpt net naast winst in finale The Voice Kids

Het is de 13-jarige Faela van Deyzen uit Heerle nét niet gelukt: na de zenuwslopende finale werd vrijdagavond live bij talkshow Beau bekendgemaakt dat niet zij, maar haar concurrente Emma uit Kerkrade de winnaar is van het tiende seizoen van The Voice Kids.

Lees meer

Hoosbuien zorgen voor ondergelopen tunnels, meerdere auto's vast

De enorme hoosbuien in onze provincie zorgen vrijdagavond voor het nodige tunnelleed. Meerdere tunnels zijn ondergelopen met water. Auto's kunnen niet verder rijden. De waaghalzen die het toch proberen komen vast te zitten.

Lees meer

Brandweer redt vier mensen uit brandend huis

Bij een brand in een huis aan de Zorgvlietstraat in Breda zijn vrijdagnacht vier mensen gewond geraakt. De brandweer had een ladder nodig om hen uit het huis te halen.

Lees meer

Dollemansrit door centrum Den Bosch, man boos op agenten die hem stoppen

Een automobilist is vrijdagnacht door agenten gestopt na een dollemansrit door het centrum van Den Bosch. Hij reed met een snelheid van meer dan 130 kilometer per uur door de Vughterstraat. Daar geldt een maximumsnelheid van vijftig kilometer per uur.

Lees meer

Vermiste Roosendaler is terecht: 'Hij verkeert in goede gezondheid'

De 36-jarige man uit Roosendaal die sinds maandag werd vermist, is terecht. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. Volgens de vader van de Roosendaler zou hij zijn teruggevonden in een park in Etten-Leur. "Door mensen die daar de hond uitlieten."

Lees meer

Stroom aan reserveringen sterrenrestaurants: 'Ik zit vol tot oktober'

Het worden drukke weken voor Brabantse sterrenrestaurants. Voor het eerst in bijna een jaar, kunnen ze vanaf zaterdag weer mensen tot tien uur 's avonds ontvangen. En daar maken hun gasten enthousiast gebruik van.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant