Openen in browser

        

Joey redde zijn dochters (3 en 7) uit brandend huis: 'We zijn alles kwijt'

Joey Nijenhuis redde zijn dochters (3 en 7) zaterdagnacht tijdens een hevige brand. Het gezin woonde nog maar drie weken in het huis aan de Mieredikhof in Tilburg. "We hebben helemaal niks meer."

Lees meer

Ook de Efteling wil open bij eerste versoepelingen: 'Het is spannend'

De Efteling opent op zaterdag 24 april de deuren voor een testevenement van Fieldlab. Koen Sanders, commercieel directeur van het park, is blij dat het park op die manier een steentje in de 'anderhalvemetermaatschappij' kan bijdragen. Maar hij is ook realistisch en beseft dat het park waarschijnlijk de komende tijd nog niet normaal open kan. “Het is spannend, dat is het elke keer weer", vertelt Sanders in talkshow Kraak op Omroep Brabant.

Lees meer

Surveillerende agenten ontdekken illegaal feest in Asten

De politie heeft zaterdagnacht een illegaal feest ontdekt in Asten. In een bedrijfsloods aan de Dijkstraat stonden meerdere mensen te feesten. Veertien feestgangers kregen een boete.

Lees meer

Vader en twee kinderen ontsnappen uit brandend huis in Tilburg

Een huis aan het Mieredikhof in Tilburg is zaterdagnacht door brand verwoest. De bewoner slaagde erin zichzelf en zijn kinderen op tijd in veiligheid te brengen.

Lees meer

Agent over verwoestende brand: 'Angstige blik staat op mijn netvlies'

De verwoestende woningbrand in Tilburg zaterdagnacht heeft ook wijkagent Joost niet onberoerd gelaten. "Op mijn netvlies staat het gezichtje en de angstige blik in de ogen van de kleine meid met wie ik wegrende", schrijft hij op het Instagramaccount van Wijkagenten Reeshof.

Lees meer

Lisette (30) mist haar seksafspraakjes elke dag: 'Het is een uitlaatklep'

Maanden geen seks, aanraking of intimiteit. De lockdown begint haar tol te eisen bij de klanten van sekswerkster Lisette (30) uit Breda. Ze mag vanwege de coronaregels geen afspraakjes maken. “Juist nu het zo belangrijk is om even alles te vergeten en op te gaan in het moment, is het ontzettend moeilijk vol te houden”, weet ze zelf als geen ander.

Lees meer

Coronanieuws: 1416 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

Ook deze zondag houden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Gewapende overvallers Tilburg nog steeds niet gevonden

Aan de Piusstraat in Tilburg is zaterdagochtend een kleine elektronicawinkel overvallen met een wapen. De twee daders zijn op de vlucht geslagen en zondagochtend nog altijd niet gevonden, meldt de politie. Veel toegesnelde agenten waren zaterdag na de overval naar de twee mannen op zoek, onder meer met een politiehond.

Lees meer

Joris is proefpersoon voor nieuw coronavaccin dat in Amphia wordt getest

Vierhonderd Brabanders doen mee aan een wereldwijd onderzoek naar het nieuwe vaccin tegen het coronavirus van fabrikant CureVac. Verslaggever Joris van Duin is een van de proefkonijnen die in het Amphia Ziekenhuis twee prikken kreeg.

Lees meer

Hondje dat ontsnapte bij woningbrand na zoektocht gevonden

Vier buurtbewoners zochten zondagmorgen naar de donkere chihuahua die ontsnapte bij de verwoestende woningbrand aan de Mieredikhof in Tilburg. Het hondje is schuw en liet zich urenlang niet makkelijk vangen. Rond kwart over elf wist de eigenaresse het hondje te vangen.

Lees meer

Behulpzame agent krijgt mep van vrouw die buurt op stelten zet

Een agent is zaterdagavond in Tilburg aangevallen door een vrouw. De agent was opgeroepen omdat de vrouw overlast veroorzaakte voor een huis aan de Generaal Smutslaan.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant