Openen in browser

        

Man die moeder van zijn kind doodstak in Den Bosch werkte zelf met kinderen

Op de plek waar de 34-jarige Clarinda woensdagochtend in Den Bosch werd doodgestoken, zwelt de bloemenzee nog altijd aan. Tegelijkertijd komen er steeds meer details naar buiten over de zaak. Zo zou de verdachte, de ex-partner van de vrouw, werken als kindercoach en onderwijzer. En ook zij werkte met kinderen.

Lees meer

Fietser (25) opzettelijk aangereden door automobilist in Breda

Een fietser is zaterdagnacht in Breda aangereden door een automobilist op de Poolseweg. De automobilist reed daarna door. De politie houdt er rekening mee dat de aanrijding bewust gebeurde.

Lees meer

Strijdend tiental Willem II sleept punt uit het vuur tegen NEC

Willem II wilde na de interlandbreak de goede lijn in de Eredivisie voortzetten, maar alle mooie plannen konden na een kwartier spelen al in de prullenbak. Doelman Jorn Brondeel kreeg rood en voor de Tilburgse ploeg was het vervolgens vooral vol- en tegenhouden. Met succes, de 0-0 die bij de aftrap op het scorebord stond was ook nog te zien bij het laatste fluitsignaal.

Lees meer

Vermist meisje (15) uit Ossendrecht na bijna vier weken weer terecht

Een 15-jarig meisje uit Ossendrecht dat sinds 16 augustus spoorloos was, is weer terecht. "Ze werd zojuist, voor zover nu bekend, in goede gezondheid aangetroffen", meldt de politie zaterdagavond.

Lees meer

Concert voor ernstige zieke Charlie, haar broertje Hugo (1) is al overleden

Zelden kreeg een verhaal bij Omroep Brabant zoveel reacties als het verhaal van Tom en Renée Coret uit Vlijmen, ouders van twee ongeneeslijk zieke kinderen. De tante van Tom en Renée zamelt al het hele jaar geld in voor de Stichting Metakids. Een benefietconcert in De Kentering in Rosmalen moet volgende week het hoogtepunt van de actie zijn. Na lange tijd van onzekerheid door corona kan dat concert nu eindelijk doorgaan.

Lees meer

Hulpdiensten hebben grote moeite om gewonde motorrijder te bereiken

Hulpdiensten hadden zondagochtend de grootst mogelijke moeite om bij een motorrijder te komen die gewond was geraakt na een val in een natuurgebied in Bakel. Pas na anderhalf uur lukte het om de man naar een ziekenhuis te brengen.

Lees meer

Coronanieuws: 224 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze zondag houden we je in dit blog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over het coronavirus en de coronacrisis in en buiten Brabant.

Lees meer

Ophef over corona-onderscheiding voor Marga Bult

Marga Bult heeft de Majoor Bosshardtprijs gekregen. De zangeres uit Oisterwijk ontving de prijs door haar oude baan als verpleegkundige weer op te pakken tijdens de coronacrisis. Maar op social media is flink wat ophef ontstaan over deze prijs voor Bult.

Lees meer

Snollebollekes-zanger Rob Kemps scoort ook als presentator

Snollebollekes-zanger Rob Kemps uit Best heeft zaterdagavond niet onverdienstelijk zijn tv-debuut als presentator gemaakt. Hij presenteerde het nieuwe SBS6 programma The Wheel en trok daarmee ruim 700.000 kijkers. Daarmee trok hij meer kijkers dan Matthijs van Nieuwkerk die op hetzelfde tijdstip op tv te zien was met 'Matthijs gaat door' .

Lees meer

Dommel en Dieze blijken te vies voor Swim to Fight Cancer

De vijfde editie van Swim to Fight Cancer in Den Bosch, die zondag gehouden wordt, verhuist naar De IJzeren Man in Vught. Dat heeft de organisatie besloten nadat de Waterschappen het water in de Dieze en de Dommel in Den Bosch hebben afgekeurd.

Lees meer

Schmidt tevreden na overwinning: 'Wisten dat we niet dominant konden zijn'

PSV wist zaterdagavond met 3-0 te winnen van AZ. De Eindhovenaren waren effectief en wonnen zo de eerste topper van dit voetbalseizoen. PSV-trainer Roger Schmidt was na afloop vooral tevreden over zijn verdediging en invallers.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan