Openen in browser

        

De auto's van Daisy en Bas gingen in vlammen op: 'Een hoop ellende'

Bas en Daisy zagen zondagmorgen allebei hun auto's in vlammen opgaan. Rond zes uur hoorden ze een knal en zagen ze zwarte rook opstijgen. Even later was er een vlammenzee. "Er was geen redden meer aan."

Lees meer

Oranjefans zorgen voor gezellige drukte bij teststraat in Den Bosch

Na zeven jaar eindelijk weer een kampioenschap met het Nederlands elftal en dat nog wel in eigen land. Voor de Oranjefans barst het EK deze zondagavond los. Dan speelt Nederland de eerste wedstrijd tegen Oekraïne in de Johan Cruijff ArenA. 16.000 fans mogen daarbij zijn. Maar die moeten zich wel op de wedstrijddag laten testen. En dus was het een gezellige drukte bij de teststraat in Den Bosch.

Lees meer

Man bespuit agenten met verf na melding van geluidsoverlast

Een 45-jarige Bredanaar is zaterdagavond aangehouden omdat hij geluidsoverlast veroorzaakte in zijn appartement in het centrum van Breda. Agenten die hem daarop aanspraken, werden door de man bespoten met verf uit een spuitbus en bedreigd met de dood.

Lees meer

Nieuw hoofdstuk in soap Jumbo en Snollebollekes-juichcape

De Albert Heijn heeft op een ludieke manier gereageerd op de soap rondom de EK-reclame van Jumbo. De 'reclamerel' ontstond nadat de KNVB de Veghelse supermarktketen vroeg de reclame waarin Snollebollekes van links naar rechts gaat, van de buis te halen.

Lees meer

Amazone valt van paard, zwaargewond naar ziekenhuis gebracht

Bij dressuurwedstrijden in Escharen is zaterdag een amazone van haar paard gevallen. Ze raakte daarbij zwaar gewond. Meerdere ziekenwagens, de traumahelikopter en de politie werden opgeroepen.

Lees meer

Honderden illegale feestgangers bezorgen politie handenvol werk

Honderden illegale feestgangers hebben de politie zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag handenvol werk bezorgd op verschillende locaties in Loon op Zand, Teteringen en Tilburg. Ze verzamelden zich steeds op een andere plek, nadat de politie aan een eerder feest een eind had gemaakt. Nergens werd iemand aangehouden.

Lees meer

Dure auto's worden gecontroleerd tijdens politieactie in Eindhoven

De Belastingdienst en de politie hielden zaterdagavond een grote actie op de Woenselse Markt in Eindhoven. Ze controleerden onder meer dure auto's. Een woordvoerder van de gemeente liet weten dat het om een preventieve actie ging.

Lees meer

Opnieuw even onrustig in Deurne, zo'n 100 jongeren willen niet naar huis

Het was zaterdagavond opnieuw even onrustig in Deurne. Ongeveer 250 jongeren waren in het centrum toen rond tien uur de kroegen en terrassen sloten. Horecapersoneel vroeg ze om naar huis te gaan, maar daar had niet iedereen zin in. Ook was er een klein opstootje in de Blasiusstraat, maar toen de politie er aankwam, was er al niets meer te doen.

Lees meer

Man wordt na achtervolging bijna thuis overvallen

Een Tilburger is zaterdag bijna op een wel hele brutale manier overvallen. Drie mannen in een donkerkleurige Audi achtervolgden hem. Toen hij thuis kwam, eisten zij de sleutel, meldt de politie.

Lees meer

Coronanieuws: 177 nieuwe besmettingen, 12 miljoenste prik gezet

Ook deze zondag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Lift bejaarden Bergeijk voor tiende keer stuk: 'Leek wel lockdown'

Gevaarlijk en frusterend. Zo noemen bewoners van een wooncomplex aan de Eerselsedijk in Bergeijk de mankementen aan hun lift. Vrijdagavond ging die voor de zoveelste keer kapot, maar het duurde lang voor iemand de lift kwam maken. En dus moesten de hoogbejaarde bewoners tot zaterdagmiddag via de trappen omhoog en omlaag getild worden.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan