Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Appartement in Den Bosch beschoten: bewoner was thuis maar niet gewond, man (31) opgepakt

Een appartement aan de Hadewychstraat in Den Bosch is zaterdagavond beschoten. De bewoner was thuis, maar er raakte niemand gewond. Een 31-jarige man uit het Gelderse Ammerzoden werd zondagmorgen aangehouden in Den Haag.

Lees meer

'We zijn aan de dood ontsnapt', vuur in brand gestoken motor bereikt huis met zes slapende mensen

Een tabakszaak met bovenwoningen aan de Cypresstraat in Den Bosch is zondagochtend flink beschadigd geraakt door brand. Het vuur sloeg rond halfzeven over van een motorfiets die voor het huis stond en in brand werd gestoken.

Lees meer

Grote politiecontrole na klachten over misbruik van deelscooters

Op de Spoorlaan en de Noordhoekring in Tilburg is zaterdagnacht een controle gehouden naar het gebruik of misbruik van de Go Sharing-deelscooters. De scooters zijn populair, maar veroorzaken ook veel overlast. De controle van de politie richtte zich in eerste instantie op het hebben van een rijbewijs bij de scooterrijder. Geen enkele scooterrijder ging in de fout.

Lees meer

Lelijke gsm-antennes verstopt in monumentale gebouwen, kan jij ze zien?

Een prachtige monumentale kerk in je dorp. Niet alleen mooi als beeldbepalend gebouw. De mobiele providers zien ze als perfecte plekken voor hun antennes. Alleen zit niemand op lelijke antennes te wachten op monumentale gebouwen. Een bedrijfje uit Boxtel heeft er de sport van gemaakt om gsm-antennes te verstoppen.

Lees meer

Coronanieuws: na 200 dagen corona komt de 100.000ste besmetting in zicht

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Boswachter filmt achtervolging over donkere bospaadjes

Boswachter Erik de Jonge uit Bergen op Zoom heeft een spannende nacht achter de rug. Samen met de politie zette hij een heuse achtervolging in. Over donkere bospaadjes scheurde de boswachter achter een rode auto aan, met daarin een man met een mes.

Lees meer

Agressieve vechtersbaas (18) slaat agent vol in het gezicht

Een politieagent is zaterdagnacht in het gezicht geslagen toen hij een vluchtende vechtersbaas probeerde tegen te houden in Tilburg. Hij hield er een gescheurde lip aan over. De 18-jarige vechtersbaas is aangehouden.

Lees meer

Harde klap voor Willem II, Tilburgers onderuit bij seizoensopening in Heerenveen

Willem II is het seizoen slecht begonnen. Op bezoek bij sc Heerenveen ging de ploeg van trainer Adrie Koster zaterdagavond met 2-0 onderuit. Lucas Woudenberg scoorde halverwege de eerste helft, een kwartier voor tijd viel de beslissing via een doelpunt van Pawel Bochniewicz. Wat viel er tijdens de verliespartij op aan de kant van de Tilburgse ploeg?

Lees meer

Oosterhout heeft er een miljonair bij

Een inwoner van Oosterhout mag zich sinds zaterdagavond miljonair noemen. Hij won een miljoen netto via het Miljoenenspel van de Nederlandse loterij.

Lees meer

Medewerker Shell-benzinepomp Den Bosch overvallen en bedreigd met steekwapen

Een medewerker van de Shell-benzinepomp aan de Gestelseweg in Den Bosch is zondagochtend rond halfnegen overvallen. De medewerker werd bedreigd met een steekwapen.

Lees meer

Kinderen in beschoten appartement Den Bosch, politie denkt aan conflict in relationele sfeer

In het appartement aan de Hadewychstraat in Den Bosch dat zaterdagavond beschoten werd, waren naast de bewoner ook twee kinderen aanwezig. Dat bevestigt de politie. De schietpartij vond rond kwart voor elf plaats. "Ik hoorde de kinderen huilen", vertelt een buurtbewoner.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant