Openen in browser

        

Lichaam van vermiste Rob van Berkel (75) uit Sint-Oedenrode gevonden in Dommel

In de rivier de Dommel in Liempde is zondag het lichaam gevonden van Rob van Berkel uit Sint-Oedenrode. De 75-jarige man werd sinds 27 november vermist. Dat meldt de politie zondagmiddag.

Lees meer

Brandweer geeft lichtshow op kersthit van Snollebollekes

De lichten op een brandweerwagen zijn handig bij een noodgeval, maar blijken ook perfect voor een lichtshow. Mannen van de brandweerpost in Schijndel maakten een video waarop hun wagens een lichtshow weggeven op het kerstnummer van Snollebollekes.

Lees meer

Coronanieuws: Forse toename van het aantal coronapatiënten in Brabant

Ook deze zondag houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Meisje (14) en 15-jarige jongen weer terecht

Een 14-jarig meisje en een 15-jarige jongen uit Teteringen waren spoorloos sinds zaterdagmiddag. Ze zijn inmiddels weer terecht.

Lees meer

Auto verwoest met zwaar vuurwerk in Drunen

In de Europalaan in Drunen is zaterdagnacht een auto verwoest met zwaar vuurwerk. Dit gebeurde rond een uur.

Lees meer

1700 auto's rijden op één dag door de coronateststraat in Den Bosch: 'Kan ik hier bestellen?'

In de coronateststraat van Den Bosch wacht elke dag een lange rij mensen op de neus- en keelswab. Het is iets over half negen als de enorme Langstraathal, onderdeel van de Brabanthallen, zich met tientallen auto’s vult. Onophoudelijk sluiten auto's tot laat in de middag aan. De teller stopt vandaag bij 1700. Een locatierecord. Met een vleugje humor slaan mensen zich erdoorheen, al zijn sommige grapjes voor de testafnemers lang niet meer zo leuk als in het begin.

Lees meer

Brandweer bevrijdt jongeren uit lift op station van Boxtel

Een groep jongeren zat zaterdagavond vast in de lift bij station Boxtel, aan de kant van bedrijventerrein Ladonk. De brandweer kon de meiden bevrijden.

Lees meer

Drukbezochte demonstratie in Eindhoven rustig verlopen, zegt burgemeester

Volgens burgemeester John Jorritsma van Eindhoven is de drukbezochte demonstratie tegen coronamaatregelen zaterdagmiddag 'redelijk goed en rustig verlopen'. Dat schrijft hij in een brief aan leden van de gemeenteraad.

Lees meer

Lange politie-achtervolging met helikopter eindigt in Bavel

Een lange achtervolging vanuit Amsterdam is zaterdagavond geëindigd op de A27 bij Bavel. Een 22-jarige man uit Marokko is aangehouden.

Lees meer

Jeroen hield een First Dates voor mensen met een beperking en is nu zelf ook verliefd

2020 gaat de geschiedenisboeken in als een bewogen en pittig jaar. Je zou bijna vergeten dat er ook mooi, leuk en vrolijk nieuws was. De 25-jarige Jeroen van den Bosch uit Handel was het single zijn helemaal zat en besloot het heft in eigen hand te nemen. Hij organiseerde een ‘First Dates’ voor mensen met een beperking, net als hij. Maar heeft hij inmiddels de liefde gevonden?

Lees meer

Ondanks lockdown toch drive-in-kerkdiensten in Hank, politiek maakt zich zorgen

Ondanks de strenge lockdown houdt de evangelische gemeente De Burcht uit Sleeuwijk met kerst drie drive-in-kerkdiensten. De samenkomsten zijn in de openlucht op een parkeerterrein langs de A27 bij Hank. Per keer zijn er 250 auto’s welkom. De diensten zouden mogen plaatsvinden omdat de wet een uitzondering maakt voor godsdienstige bijeenkomsten. De organisatie zegt in principe toestemming te hebben van de gemeente Altena, maar deze lijkt nu terug te krabbelen. Ook de lokale politiek maakt zich zorgen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant