Openen in browser

        

Stadsstrand Tilburg moet sluiten van de gemeente, organisatie in zak en as

Stadstrand Beachy aan de Goirkekanaaldijk in Tilburg gaat dicht. De gemeente heeft dat besloten nadat eind vorig jaar bezwaar werd gemaakt tegen verleende vergunningen. De organisatie zit in zak en as en baalt vooral van alle onduidelijkheid.

Lees meer

Coronanieuws: 130 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze zondag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Bondscoach Frank de Boer voelt mee met opgestapte Maurice Steijn

Frank de Boer hoopt dat de bedreigers van trainer Maurice Steijn, die is opgestapt bij NAC Breda, hun straf niet ontlopen. "Ik hoop dat ze worden aangepakt", zei de bondscoach van Oranje, die ook voorzitter is van de CBV, de belangenvereniging voor voetbaltrainers.

Lees meer

Robin (13) uit Deurne sinds donderdag vermist, politie verspreidt foto

De politie is op zoek naar de 13-jarige Robin Geurts uit Deurne. Het meisje verdween donderdag. Op de website van de politie is een foto van het tienermeisje gepubliceerd.

Lees meer

Verjaardagsfeest met teveel mensen eindigt in nachtje cel voor feestvarken

Een verjaardagsfeest in Berkel-Enschot is voor het feestvarken zaterdagavond geëindigd in de cel. De man had twintig mensen uitgenodigd, wat op basis van de coronaregels op dit moment nog niet mag, en buurtbewoners hadden last van het lawaai. Daarop werd de politie gebeld.

Lees meer

Supporters NAC geloven niet in vertrek Steijn om bedreigingen: 'Drogreden!'

Dat trainer Maurice Steijn uit 'veiligheidsredenen' vertrok, zoals NAC zaterdagavond in een statement bekendmaakte, wordt lang niet door iedereen met een geelzwart hart als waarheid aangenomen. De zoveelste ontwikkeling in de Bredase voetbalsoap blijft op Twitter in elk geval niet bepaald onbesproken.

Lees meer

Man overlijdt nadat auto in water belandt in Odiliapeel

Een man is zondagochtend overleden nadat hij met zijn auto in het water belandde langs de Middenpeelweg in Odiliapeel. Het slachtoffer is een 44-jarige man uit Venray.

Lees meer

'Dacht meteen: hier klopt iets niet', Aldwin zag auto in water en belde 112

"Ik dacht meteen: hier klopt iets niet." Aldwin was zondagochtend met zijn zoon onderweg naar Venray voor een Corvette-clubdag toen hij ineens allerlei auto-onderdelen, waaronder een grill, zag liggen op de Middenpeelweg in Odiliapeel. Hij draaide om, stopte zijn auto en keek in de sloot. Daar zag hij een auto in het water liggen. Ze belden meteen de hulpdiensten, maar de bestuurder - een 44-jarige man uit Venray - bleek al overleden.

Lees meer

Jongens (13 en 14) met nepwapens kruipen door het oog van de naald

Twee jongens van 13 en 14 jaar zijn zaterdagmiddag in Breda in de woorden van de politie 'door het oog van de naald gekropen'. Na een melding dat er twee mannen met automatische wapens en bivakmutsen in de bosjes lagen, werden de jongens benaderd door meerdere agenten in 'zware vesten'. Klaar om zo snel mogelijk te kunnen schieten als het nodig mocht zijn.

Lees meer

Automobilist veroorzaakt ravage in Roosendaal, lachgas ontdekt in auto

Een automobilist heeft zaterdagnacht een ravage aangericht in de Jan Vermeerlaan in Roosendaal. De bestuurder botste daar rond drie uur op een geparkeerde auto.

Lees meer

Puppy's met gecoupeerde oren in beslag genomen in Den Bosch

Agenten hebben zaterdagochtend zeven puppy's in beslag genomen in Den Bosch. De pups zijn weggehaald bij hun baasje omdat de oren van de hondjes gecoupeerd waren.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan