Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Net gekochte auto vliegt in brand bij eerste rit

Een pas aangeschafte tweedehands auto vloog zaterdagavond op de A17 bij Oud Gastel in brand tijdens de eerste rit. In de auto zat een moeder met haar dochter.

Lees meer

Trouwstoet lapt verkeersregels aan laars en hindert automobilisten in centrum Breda

Een trouwstoet veroorzaakte zaterdagmiddag rond halfvier veel overlast in het centrum van Breda. De automobilisten trokken zich niks aan van verkeerslichten die op rood stonden, reden tegen het verkeer in, toeterden zonder reden en hinderden het andere verkeer.

Lees meer

Jongeren zien oranje gloed en waarschuwen brandweer voor bosbrand in Valkenswaard

Een deel van een bos aan de Bergeijksedijk in het buitengebied van Valkenswaard is zaterdagnacht in vlammen opgegaan. Jongeren zagen rond drie uur een oranje gloed tussen de bomen door en waarschuwden de hulpdiensten.

Lees meer

Grote brand verwoest champignonkwekerij in Sint-Oedenrode

Een champignonkwekerij aan de Leunestraat in Sint-Oedenrode is zondagmiddag verwoest door een grote brand. Het vuur brak iets na het middaguur uit.

Lees meer

Coronanieuws: in Brabant 144 nieuwe besmettingen geconstateerd, landelijk 1844 nieuwe patiënten

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Man gewond bij steekpartij in centrum Den Bosch

Een 48-jarige man uit Rosmalen is zaterdagnacht rond een uur gewond geraakt bij een steekpartij in het centrum van Den Bosch. Volgens een getuige is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

PSV en doelman Yvon Mvogo komen met de schrik vrij na late winnende treffer Maxi Romero

PSV heeft ternauwernood gewonnen van FC Emmen. De ploeg van Roger Schmidt stevende af op een gelijkspel door een gigantische fout van doelman Yvon Mvogo, maar Maxi Romero maakte in de blessuretijd de bevrijdende 2-1.

Lees meer

Agressieve horecabezoekers mishandelen agenten in Tilburg, een agent wordt bij de keel gegrepen

Een agent is zaterdagavond bij de keel gegrepen toen die een groep agressieve horecabezoekers van een terrein aan de Goirkekanaaldijk in Tilburg haalde. Een andere agent kreeg een vuistslag tegen het hoofd. Een 25-jarige Tilburger is aangehouden.

Lees meer

GGD maakt zich op voor tweede coronagolf: 'Bij een heftige piek wordt het echt moeilijk'

De GGD Hart voor Brabant houdt het hart vast voor de tweede coronagolf. "Het wordt echt moeilijk als het een heftige piek wordt", zegt directeur Karin van Esch zondag in talkshow KRAAK. van Omroep Brabant. Ze sluit aanvullende coronamaatregelen niet uit.

Lees meer

Trailer vol spullen voor drugslab ontdekt in Eindhoven

In de Quinten Matsyslaan in Eindhoven is zondagochtend een trailer vol spullen ontdekt die waarschijnlijk bedoeld zijn voor een drugslab. In de aanhanger stonden onder meer drie lege vaten en een ketel.

Lees meer

Molen verkocht aan Amerika? In Vinkel bouwen ze dan gewoon een nieuwe

Een gloednieuwe molen zie je niet vaak. Toch durfden ze het in Vinkel aan om er een te bouwen. Ze hadden ruim vijftig jaar terug molen De Zwaan, maar die werd gekocht door een Amerikaan. Sindsdien staat hij in Michigan op een park in het Amerikaanse Holland. Hoe graag de Vinkelnaren de molen ook terug wilden, dat ging niet gebeuren. Dus was een nieuwe bouwen de enige optie en nu is hij klaar.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant