Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Belgische man (25) opgepakt na mysterieuze vondst zwaargewonde in auto

De politie heeft zaterdagavond een 25-jarige Belg opgepakt, omdat een 59-jarige landgenoot zwaargewond in zijn auto werd gevonden. De wagen stond in de berm langs de A58 bij Tilburg. De politie vindt niet dat de verwondingen van het slachtoffer duiden op een verkeersongeluk. De 25-jarige zit daarom vast vanwege mogelijke betrokkenheid bij een geweldsmisdrijf.

Lees meer

Teleurstelling in zichzelf overheerst bij Rico Verhoeven na gevecht van de eeuw met Badr Hari

‘Wel okay’, antwoordt kickbokser Rico Verhoeven zondag op de vraag hoe hij is opgestaan. Dit de dag na het gevecht om de wereldtitel dat hij zaterdagavond voerde met Badr Hari. Het gevecht eindigde in een anticlimax nadat Hari zich blesseerde en moest opgeven. De teleurstelling in zichzelf overheerst, vertelt Verhoeven in het programma De Zuidtribune van Omroep Brabant. “Dat ik mezelf mee laat slepen in bepaalde situaties. Dat vind ik jammer.”

Lees meer

Zwaargewonde bij ongeluk A58, bestuurder onder invloed van drugs

Bij een ongeluk op de A58 bij Breda is zondagmiddag de passagier van een auto zwaargewond geraakt. De bestuurder van de auto, een 27-jarige man uit Rotterdam, is aangehouden. Uit een test blijkt dat hij onder invloed was van cannabis.

Lees meer

Scoutingleden en buurtbewoners redden clubgebouw in Oss, brand lijkt aangestoken [VIDEO]

Clubleden timmeren zondag het clubgebouw van scoutinggroep Dr. Saal van Zwanenberg in Oss dicht. Een deel van het gebouw heeft flinke schade door een brand die een paar uur eerder ontstond. Wouter van der Sanden, voorzitter van de scoutinggroep, staat verbijsterd te kijken. ''Er was hier niemand en we hadden geen activiteit. Ik vind het gek als hier spontaan brand heeft kunnen ontstaan.''

Lees meer

Auto ramt gevel appartementencomplex Rosmalen, geschrokken bewoners mogen huis weer in

Een auto heeft zondagochtend rond elf uur de gevel van een appartementencomplex in Rosmalen geramd. De auto kwam volgens omstanders vanaf het parkeerdek boven de Lidl-supermarkt aan de Brouwerijstraat gereden toen het misging. De bestuurder trapte volgens de politie per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem. De gevel van het appartementencomplex is behoorlijk ontwricht. Enkele bewoners mochten uit voorzorg ruim een uur niet terug naar hun appartementen.

Lees meer

Vermiste Alysha (16) uit Eindhoven weer terecht

Het 16-jarige meisje Alysha uit Eindhoven, dat sinds twee dagen werd vermist, is weer terecht. Dat meldt haar vader zondag aan Omroep Brabant. Ook de politie bevestigt dat het meisje terug is. Het is niet duidelijk waar ze is geweest.

Lees meer

Loes vreest voor haar leven als moordende stiefzoon vrijkomt: 'Ben ik de volgende?'

Loes Soepnel zal haar verjaardag van 2011 niet snel vergeten. Als ze 28 januari 's avonds thuiskomt in Woensel-Noord in Eindhoven mist ze haar man. In de container ziet Loes handdoeken vol bloed liggen. Haar man, dierenarts Niek Soepnel, is vermoord door zijn zoon Erwin. De stiefzoon van Loes krijgt hier drie jaar cel en tbs met dwangverpleging voor. Elke twee jaar wordt gekeken of zijn behandeling wordt verlengd. Een lastig moment voor Loes, want als Erwin vrijkomt, vreest ze dat hij haar iets aan gaat doen. "Hij kan mij vermoorden."

Lees meer

De kickbokswedstrijd van de eeuw tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in negen foto's en een video

Het werd de kickbokswedstrijd van de eeuw genoemd, de clash tussen Rico Verhoeven uit Halsteren en Badr Hari in de strijd om de wereldtitel. Het werd ook een geweldig spektakel zaterdagavond in Arnhem, maar het eindigde in een anticlimax. Badr Hari raakte bij een aanval geblesseerd en moest in de derde ronde opgeven. Een terugblik in negen foto's en een video.

Lees meer

Brand bij scoutinggebouw in Oss: 'De leden zijn erg onder de indruk'

Een brand heeft zaterdagnacht flinke schade veroorzaakt bij een blokhut van een scouting in Oss. Het vuur in het gebouw van scoutinggroep Dr. Saal van Zwanenberg aan de Pattonstraat werd rond halfzes ontdekt.

Lees meer

Bredanaar Germain Gregory (21) al ruim een week vermist

Bredanaar Germain Gregory is sinds ruim een week spoorloos. De 21-jarige man werd het laatst gezien in Tilburg, op 14 december.

Lees meer

Sanne doet niets liever dan dieren opzetten en haar moeder kijkt daar helemaal niet van op

Sanne Steenbakkers (30) begon ooit als automonteur, wat al opmerkelijk is voor een vrouw. Nu komen mensen uit de hele wereld naar Sint-Oedenrode om haar een dier te laten opzetten. Tien jaar geleden was ze een buitenbeentje in het preparateursvak. "Ik viel wel op tussen de oude mannetjes in hun schuur." Tegenwoordig zijn het vooral vrouwen die een dier opzetten tijdens een van haar workshops.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant