Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Agent komt om bij aanrijding op A270 bij Nuenen, collega gewond naar het ziekenhuis

Een agent (28) is omgekomen bij een ongeluk op de A270 bij Nuenen. Hij stond samen met zijn collega buiten de politieauto, toen een andere auto hen en hun wagen raakte. Dat gebeurde zaterdagavond rond elf uur.

Lees meer

Coronanieuws: 1308 besmettingen erbij in Brabant, PSV mist belangrijke spelers

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

A59 bij Made urenlang in beide richtingen dicht, ernstige ongelukken aan beide kanten

Er waren zaterdagnacht grote problemen op de snelweg A59 bij Made. De snelweg werd rond halfeen in beide richtingen afgesloten. Eerst klapte er een auto op een vrachtwagen. De automobilist is naar een ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Omgekomen agent (28) was pas kort in dienst, politie gaat uit van noodlottig ongeval

De aanrijding op de A270 bij Nuenen waarbij een 28-jarige politieagent om het leven kwam, lijkt een noodlottig ongeval te zijn. Uit voorlopig onderzoek valt niet op te maken dat er opzet in het spel zou zijn. Dit laat een politiewoordvoerder desgevraagd weten.

Lees meer

Is Udense Nikkie de Jager de Mol, de winnaar of de verliezer? De Mol is ontmaskerd...

Molloten hebben er wekenlang naar uitgekeken, maar sinds zaterdagavond weten we eindelijk het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol? 'Onze' Nikkie de Jager blijkt niet de saboteur, maar ze gaat er wél met de pot vandoor. Nikkie is namelijk de winnaar van het jubileumseizoen van Wie is de Mol?

Lees meer

Transportbedrijf in Oss lijkt ontsnapt aan brand, jerrycan ontdekt tussen geparkeerde bestelbussen

Het lijkt erop dat iemand zaterdagavond heeft geprobeerd brand te stichten bij drie bestelbussen van transportbedrijf Star&Em in Oss. De drie bussen van het bedrijf waren geparkeerd aan de Vinkenstraat in de Schadewijk.

Lees meer

Twee jongens gaan elkaar met messen te lijf op azc in Oisterwijk

Twee minderjarige bewoners van het azc in Oisterwijk zijn zaterdagmiddag aangehouden nadat ze elkaar met messen te lijf waren gegaan. De melding van de vechtpartij kwam rond drie uur binnen bij de politie. Bij aankomst op het azc had het personeel de vechtersbazen al uit elkaar gehaald.

Lees meer

PSV mist zes spelers tegen Vitesse vanwege coronavirus, onder wie aanvoerder Denzel Dumfries

PSV mist zondagmiddag tijdens de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse zes voetballers vanwege het coronavirus. Het gaat om aanvoerder Denzel Dumfries, aanvaller Cody Gakpo, middenvelder Pablo Rosario, verdediger Timo Baumgartl, reserve-doelman Maxime Delanghe en spits Joel Piroe.

Lees meer

Man rijdt met doorgeladen vuurwapen, coke en inbrekersspullen rond in Tilburg

Een automobilist is zaterdagochtend aangehouden in Tilburg nadat hij agenten vertelde dat hij een doorgeladen vuurwapen bij zich had. Agenten lieten hem rond negen uur stoppen op de Kempenbaan om zijn auto te controleren. De man is in het verleden al vaker met politie en justitie in aanraking geweest.

Lees meer

Jongen (14) met machete en mes opgepakt

Een 14-jarige jongen uit Etten-Leur is zaterdagavond opgepakt omdat hij een machete en mes bij zich had. De politie betrapte hem tijdens een controle op de Tuinzigtlaan in Breda. De tiener is aangehouden voor verboden wapenbezit.

Lees meer

Twintig laptops gestolen uit Mill Hill College in Goirle, trio aangehouden

Uit het Mill Hill College aan de Venneweg in Goirle zijn zaterdagnacht zo'n twintig laptops gestolen. Drie mannen uit Utrecht zijn aangehouden.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant