Openen in browser

        

Dode vrouw (33) gevonden in huis Oss, man aangehouden

In een huis aan de Johannes Hendrikxstraat in Oss is zondag een dode vrouw gevonden. Volgens de politie gaat het om de 33-jarige bewoonster. De politie heeft een man aangehouden en sluit een misdrijf niet uit.

Lees meer

Gillis op de knieën voor Nicol? Deze en andere voorspellingen voor 2022

Gaat realityster Peter Gillis in 2022 trouwen met zijn Nicol? Wordt Oranje wereldkampioen voetbal? Komen we volgend jaar van de coronapandemie af? Voor antwoord op deze en meer prangende vragen ging Omroep Brabant langs bij waarzegster Ella Pierot in Oosterhout.

Lees meer

Brabanders van het Jaar overspoeld door reacties: 'Het is een gekkenhuis'

Ze kunnen het nog maar amper geloven dat ze Brabanders van het Jaar 2021 zijn geworden. Charles Engelen en Ans van den Broek van Pompidom Speelgoed uit Deurne. Een stortvloed aan hartverwarmende reacties houdt de initiatiefnemers in de overwinningsroes. “Het is een gekkenhuis”, zegt Charles.

Lees meer

Man gewond bij steekpartij in Escharen, bebloede vrouw aangehouden

In Escharen heeft zaterdagavond rond negen uur een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij raakte een 23-jarige man gewond. Dit gebeurde in een pand op de hoek van de Meester Bongaardsweg en de Willem van Esterenweg.

Lees meer

Voorbijgangers redden 77-jarige vrouw uit auto in sloot

Op de Weststadweg in Oosterhout is zondagochtend een auto in een sloot met water naast de weg beland. In de auto zaten een 77-jarige vrouw uit Oosterhout en haar 54-jarige zoon uit Made die zwaargewond zijn geraakt. Voorbijgangers haalden moeder en zoon uit het water en verleenden eerste hulp.

Lees meer

Arjan is niet in de stemming voor kerst: 'De patiënte heeft het niet gered'

Hij heeft een nachtdienst op de traumakamer van de spoedeisende hulp van het Amphia Ziekenhuis en ic-verpleegkundige Arjan van den Broek heeft net het één na laatste spoedbed van de intensive care aan een patiënt gegeven die het nodig heeft. "Het zijn heel erg drukke tijden."

Lees meer

Coronanieuws: 1603 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

112-nieuws: auto belandt in water • vuurwerkgooier opgepakt

In dit liveblog houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Deze hele zondag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie

Lees meer

Slachtoffer dodelijke steekpartij is 52-jarige Oosterhouter

Het slachtoffer van de fatale steekpartij in Oosterhout is een 52-jarige inwoner van die plaats. De man kwam om het leven na de steekpartij op eerste kerstdag in een huis aan de Stuifduin. Agenten vonden de man zwaargewond voor zijn huis. Het slachtoffer overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.

Lees meer

Onderwereldraadsel: zitten we in een drugs-dip?

Een nieuwe column van Willem-Jan Joachems, de misdaadverslaggever van Omroep Brabant.

Lees meer

Man gooit vuurwerk door brievenbus, gepakt na achtervolging

Een 36-jarige man uit Asten is zaterdagnacht aangehouden door een team van de recherche. Dat gebeurde na een korte achtervolging. De verdachte had vuurwerk gegooid door een brievenbus van een huis aan het Wolfsplein. Hij wordt verdacht van brandstichting.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan