Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Man rijdt zich vast in de modder en overnacht dan maar in zijn auto

Agenten stonden zondagochtend vroeg vreemd te kijken toen ze een auto, vastgereden in de modder, zagen staan in de Tobias Asserlaan in Tilburg.

Lees meer

Rick van den Hurk ziet zichzelf na zijn honkbalcarrière wel jonge talenten begeleiden

Rick van den Hurk, een van de beste honkballers van Nederland aller tijden, wil na zijn actieve carrière wel terugkeren in het Nederlandse honkbal, om jong talent te begeleiden. Dat zegt de profhonkballer die nog altijd in de Japanse competitie actief is, in het Omroep Brabant-radioprogramma De Zuidtribune.

Lees meer

Supporters NAC te laat in Deventer door 'schimmelbus': 'Dit is de druppel'

De wedstrijd Go Ahead Eagles – NAC is zondag een kwartier later begonnen. Dit omdat er problemen waren met de bus waarmee een deel van de supporters vanuit Breda naar Deventer zou reizen. De bus zat namelijk vol met schimmel, zo laten supporters via social media weten. Een deel van de supporters moest vervolgens wachten op een vervangende bus.

Lees meer

Frans Bauer voor het eerst van zijn leven op het podium van Paradiso

Frans Bauer heeft in zijn leven al heel veel meegemaakt, maar hij had nog nooit op het podium van de Amsterdamse muziektempel Paradiso gestaan. Had, want zaterdagavond is het er na een muziekcarrière van 25 jaar dan toch van gekomen. Dankzij zijn samenwerking met de rapper Donnie.

Lees meer

Woenselse Poort hoort dinsdag of er meer geld komt voor behandeling tbs-patiënten

Ggz-instelling De Woenselse Poort in Eindhoven krijgt op dinsdag te horen of de overheid met meer geld over de brug moet komen. Dan doet de rechter uitspraak in een kort geding, dat de instelling samen met zeven andere klinieken tegen de overheid heeft aangespannen.

Lees meer

'Cruijff was een fenomeen, maar Robbie ook', broers Van de Kerkhof over 'icoon' Rensenbrink

"Een icoon, een geweldige sportman, een geweldige voetballer. Misschien wel net zo goed als Cruijff." Het zijn de woorden van Willy van de Kerkhof waarmee hij in het radioprogramma De Zuidtribune van Omroep Brabant de vrijdagavond overleden oud-voetbalinternational Rob Rensenbrink herinnert. Samen met broer René speelde hij met Rensenbrink in de verloren WK-finale van 1978 in Argentinië.

Lees meer

Kleine Sven (3) steelt harten bij RKC Waalwijk

De kleine Sven (3) uit Drunen steelt de show als hij de toss mag verrichten rond de voetbalwedstrijd RKC Waalwijk-VVV Venlo. Moeder Barbara dacht dat het nog wel eens een klein drama kon worden als de kleine Sven in de grote, donkere catacomben zonder haar naar het veld moest lopen, 'maar het was meteen 'dag mam' en weg wassie'.

Lees meer

Mannen bedreigd met vuurwapen en beroofd van Audi A3 en geld in Eindhoven

Twee mannen zijn zaterdagnacht bedreigd met een vuurwapen en beroofd van hun auto en geld op de Mirandastraat in Eindhoven. De beroving vond plaats rond kwart voor twee.

Lees meer

Doorrijdster aangehouden nadat ze fietsster zwaargewond achterliet in Helmond

Een fietsster is zaterdagnacht zeer ernstig gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een automobiliste op de Heikantseweg in Helmond. De bestuurster van de auto reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Ze kon later in de nacht worden aangehouden.

Lees meer

Vrouw bijt portier tot bloedens toe in zijn knie

Een vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag een portier van een uitgaansgelegenheid aan de Heuvel in Tilburg gebeten.

Lees meer

Trekvogels trekken niet meer, Frans Kapteijns beantwoordt vragen in Stuifm@il

Oud-boswachter Frans Kapteijns beantwoordt in Stuifm@il iedere week vragen van luisteraars van Omroep Brabant radio. Deze keer onder meer over fladderende pimpelmezen en trekvogels die niet meer trekken.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant