Openen in browser

        

Mensen in de verdrukking bij Tilburgs café, politie grijpt in

Bij café Philip op de Korte Heuvel in Tilburg moest de politie zaterdagavond optreden toen er gedrang ontstond in een rij wachtenden, en mensen in de verdrukking kwamen.

Lees meer

Treinverkeer plat door aanrijding op het spoor bij Boxtel

Op een spoorwegovergang in Boxtel is een auto geramd door een aankomende trein. De inzittenden konden op tijd wegkomen. Het treinverkeer op het traject ligt stil.

Lees meer

Coronanieuws: 68 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze zondag is er weer van alles te berichten over het coronavirus en de coronacrisis in en buiten Brabant. Via dit liveblog houden we je op de hoogte.

Lees meer

KNMI waarschuwt voor onweersbuien tijdens Nederland - Tsjechië

Het KNMI waarschuwt voor stevige onweersbuien die in de tweede helft van de zondagmiddag over Brabant trekken. Het weerinstituut heeft code geel afgegeven.

Lees meer

Slaper van richel van gebouw in Best geplukt: 'Bleef gewoon doorslapen'

De hulpdiensten zijn zondagochtend vroeg druk bezig geweest om iemand te redden die in slaap was gevallen op een richel aan de buitenkant van het Goodstay-gebouw aan de I.B.C.-weg in Best, waar arbeidsmigranten verblijven.

Lees meer

Man valt agenten aan in Gemert: 'Hij ging helemaal door het lint'

Een man heeft zaterdagavond agenten aangevallen in Gemert. Dit deed hij toen zij na een melding naar het Keizersbosch in Gemert kwamen.

Lees meer

Vijf automobilisten zijn rijbewijs kwijt na racen over de weg bij Oss

Vijf automobilisten zijn zaterdag hun rijbewijs kwijtgeraakt nadat agenten hen betrapten op racen bij Oss. Een bestuurder reed ruim 80 kilometer per uur te hard over de Graafsebaan.

Lees meer

Bomvolle binnensteden op eerste echte uitgaansavond in tijden

Het was de eerste échte dag van de versoepelingen en wat waren we daar aan toe. De uitgaansstraten in de grote Brabantse steden waren zaterdagnacht ouderwets druk bevolkt. Met rijen wachtende mensen en een feestende massa in de cafés. Bekijk hier hoe Brabant de eerste uitgaansavond sinds de lockdown vierde.

Lees meer

Veteraan Luuk denkt dagelijks aan explosie: 'Kan het nu wel relativeren'

Veteranendag 2021 was dit jaar een hele bijzondere voor veteraan Luuk Elshout uit Drunen. Dit jaar weer geen defilé en in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag werd de dag beleefd in klein gezelschap én ook nog eens online. Slechts enkele veteranen mochten hun verhaal doen voor onder meer koning Willem-Alexander. Luuk Elshout uit Drunen vertelde zijn indrukwekkende verhaal over de missie in Afghanistan.

Lees meer

Vermiste Eindhovenaar (25) na dagen terecht

De 25-jarige Eindhovenaar die sinds vrijdag werd vermist, is weer terecht. Dat maakte de politie zondagochtend bekend.

Lees meer

Nette mensen die wapperen met flappen en dan tuin je er toch in

Een nieuwe column van Willem-Jan Joachems, de misdaadverslaggever van Omroep Brabant.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan