Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Vrouw (89) rijdt met auto in sloot en wordt er pas na een avond en nacht uit gehaald

Een 89-jarige vrouw is zondagmiddag uit haar auto bevrijd, die in een sloot terecht was gekomen bij de afrit van de A59 bij Dussen. Ze vertelde dat ze de avond daarvoor het ongeluk al had gekregen, maar niet zelf uit de auto kon klimmen. Ze heeft daardoor zo’n achttien uur in haar te water geraakte auto doorgebracht.

Lees meer

Drukste herdenking ooit op Canadees ereveld in Bergen op Zoom, voor het eerst met Russen

Nog nooit was het zo druk bij een herdenking op het Canadees ereveld in Bergen op Zoom. Zeker 3000 mensen bezochten de ceremonie zondagochtend. En voor het eerst kwamen de Russen hun eer betonen aan de gesneuvelden. Dat maakte deze 'Memorial Day of Canada' nog indrukwekkender.

Lees meer

Vader van bruid ook slachtoffer van 'bruiloftinbrekers': 'Het maakt me zo kwaad'

De vader van de bruid voelt zich schuldig tegenover zijn gasten. Dat dit uitgerekend tijdens hun feest moest gebeuren. Inbrekers hebben zaterdagnacht toegeslagen bij bruiloftsgasten uit Rijen. De vader van de bruid was zelf ook een van de slachtoffers.

Lees meer

Veertig minderjarigen belagen agenten in Moergestel: 'Extreem geweld' [VIDEO]

Ruim veertig minderjarigen hebben zaterdagnacht de politie belaagd in Moergestel. De politie moest wapenstokken en honden inzetten om het geweld van de groep te stoppen.

Lees meer

Flatbewoner draait gaskranen open en vertrekt, buren slaan alarm om gaslucht

Bewoners van een appartementencomplex aan het Spanvlinderplein in Eindhoven hebben zondagmorgen alarm geslagen omdat ze een gaslucht roken. Uit onderzoek bleek dat de bewoner van een van de appartementen zijn gaskranen open had gezet en was vertrokken.

Lees meer

Dode in drugslab in tuincentrum Den Dungen is een 36-jarige Limburger

De man die om het leven kwam bij een explosie in een drugslab in een voormalig tuincentrum in Den Dungen is een 36-jarige man uit Kerkrade. De Limburger was vermoedelijk in het lab aan het werk toen er iets misging in het productieproces, zo meldt de politie.

Lees meer

Hoe Breda de meest Poolse stad van Nederland werd, luister hier naar de kinderen van de bevrijders

De bevrijders van Breda kwamen uit Polen maar in 1946 konden ze niet terug naar hun eigen land. Ongeveer driehonderd van hen besloten in Breda te blijven wonen. Het maakte de Brabantse stad de meest Poolse stad van Nederland.

Lees meer

CDA'ers voelen zich bedreigd door uitspraken Farmers Defence Force: 'Dit komt echt binnen'

De Brabantse CDA-fractie voelt zich bedreigd door uitspraken van boerenactiegroep Farmers Defence Force. In een poll op Facebook wordt gevraagd of de Statenleden 'persoonlijk aanpakt moeten worden na het verraad van 25 oktober'. "Dit komt echt binnen", zo reageert fractievoorzitter Ankie de Hoon.

Lees meer

Man die werd neergestoken bij stadion Helmond Sport is ernstig gewond aan zijn hals

Bij het stadion van voetbalclub Helmond Sport is zaterdagnacht een 23-jarige man uit Beek en Donk neergestoken. Hij is ernstig gewond, maakte een politiewoordvoerder zondagmiddag bekend.

Lees meer

Medewerkster bedreigd bij overval op horecazaak in Bosschenhoofd, verdachte opgepakt

Een 30-jarige man is zondagochtend opgepakt omdat hij een horecazaak in Bosschenhoofd zou hebben overvallen. Een medewerkster werd bedreigd met een steekwapen bij de overval.

Lees meer

Dorpsrel over carillon dat minder vaak mag luiden na handjevol klachten, 'Ze moeten niet zeuren'

In de oudste stad van Holland is een smakelijke dorpsrel gaande. Inzet van de rel, die vooral op Facebook wordt uitgevochten, is de frequentie waarmee het carillon zijn vrolijke klanken uitstrooit over het oude vestingstadje. In plaats van elke vijftien minuten luidt het carillon van de Geertruidskerk ‘plotseling’ nog maar één keer per half uur. De oorzaak: een handjevol klachten van omwonenden, vijf klachten over geluidsoverlast.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant