Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: Aantal coronabesmettingen stijgt met bijna 3000

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste nieuws rondom de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Opnieuw een rotonde vol schuim in Schijndel: 'Hoort inmiddels bij het straatbeeld'

Opnieuw lag er zaterdagavond een dik pak schuim op de fontein bij de rotonde aan het Plein 1944 in Schijndel. Het is zeker de zesde keer in een jaar tijd dat de rotonde een grote berg van schuim werd, waarschijnlijk veroorzaakt door een 'grappenmaker' die afwasmiddel in het water doet.

Lees meer

Vrouw in trein mishandeld nadat ze mondkapje even omhoog doet om te drinken

Een vrouw is zondag in de trein van Utrecht naar Den Bosch flink mishandeld. Een medereiziger trok het slachtoffer aan haar haren, sloeg en schopte haar. Dit nadat de vrouw even haar mondkapje omhoog deed om wat te drinken. Dit laat een wijkagent zondag weten. "Het ging nergens over", zegt hij.

Lees meer

Man overlijdt nadat hij met auto botst op boom in Tilburg

Een automobilist is zondagochtend overleden nadat hij met zijn auto op een boom botste langs de Sweelincklaan in Tilburg. Het ongeluk gebeurde rond zes uur. Er zou geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken zijn.

Lees meer

Automobilist rijdt in op bezoekers feestcafé in Rijsbergen en gaat ervandoor

Een automobilist is zondagochtend vroeg ingereden op bezoekers van feestcafé The Jolly Jester aan de Sint Bavostraat in Rijsbergen. Dit hebben meerdere getuigen tegenover de politie verklaard, zo laat een woordvoerder zondagochtend weten. Volgens haar is er in elk geval één persoon gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen reed de automobilist na de aanrijding door.

Lees meer

Groepje jongeren met mes valt duo aan in Eindhoven, slachtoffers naar ziekenhuis

Een man en een vrouw zijn zaterdagnacht rond halfdrie gewond geraakt bij een vechtpartij op de Geldropseweg in Eindhoven. Agenten kregen te horen dat er iemand was neergestoken. Toen ze aankwamen, zagen ze dat een van de slachtoffers gewond was aan het hoofd.

Lees meer

50 jaar in dienst van dezelfde baas: Marel in Boxmeer is er maar wàt blij mee

Marel in Boxmeer maakt slachtmachines voor de pluimvee-industrie. Niet echt een droombaan zou je zo op het eerste gezicht denken, maar daar denken veel medewerkers anders over. Vier medewerkers werden in het zonnetje gezet omdat ze vijftig jaar in dienst zijn en acht collega's veertig jaar. Waar kom je dat vandaag de dag nog tegen?

Lees meer

Doorrijder Rijsbergen verliet boos café en reed in op bezoekers

De doorrijder die zondagochtend vroeg inreed op bezoekers van feestcafé The Jolly Jester in Rijsbergen was eerder zelf in het café aan de Sint Bavostraat. Dat laat de politie zondagochtend weten op basis van verklaringen van getuigen. De man zou het café iets voor halfzes boos hebben verlaten, in een auto zijn gestapt en vervolgens in de richting van een aantal mensen zijn gereden die op de stoep voor het café stonden.

Lees meer

Buurvrouw schrikt van aanrijding in Rijsbergen: 'Die automobilist reed met piepende banden weg'

"Dit is wel schrikken", verzucht Renske die vlakbij het Rijsbergse feestcafé The Jolly Jester woont waar zaterdagnacht meerdere mensen werden aangereden door een automobilist. "Normaal zijn wij daar ieder weekend. Toevallig deze avond niet, en en dan gebeurt er zoiets..."

Lees meer

Foutje leidt tot monsterscore in amateurvoetbal: 56-0

Het voetbalseizoen is weer begonnen en dus komen er ook wekelijks de gekste uitslagen voorbij. Deze bijvoorbeeld van Internos 6 tegen Gilze 2: 56-0.

Lees meer

Scooterrijder zwaargewond in Breda, traumaheli opgeroepen vanwege ernst situatie

Een scooterrijder is zaterdagavond zwaargewond geraakt op het fietspad langs de Backer en Ruebweg in Breda. Hij viel van de Go Sharing-scooter waarop hij reed.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant