Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Veel hulpdiensten opgeroepen voor ongeval tussen wielrenners

Wielrenners zijn zondagochtend met elkaar in botsing gekomen op de Malpie, in Valkenswaard. Ze botsten frontaal op elkaar. Eén van hen is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Ravage na instorten dak van sportcentrum in Valkenswaard

Door de hevige regenval vrijdagnacht is het dak bij sportcentrum Valkencourt aan de Pastoor Heerkensdreef ingestort. De schade is enorm, met name aan het gebouw zelf.

Lees meer

Ouders nemen verstandelijk beperkte Martin (7) mee uit instelling in Oisterwijk

De politie is op zoek naar de 7-jarige Martin Florian Den Hertog en zijn ouders. Martin is een jongen met een verstandelijke beperking. Hij verbleef vanwege een ondertoezichtstelling in een instelling in Oisterwijk. Tijdens een bezoek woensdag hebben zijn ouders hem meegenomen. Sindsdien is het drietal spoorloos.

Lees meer

Twee honden vallen mensen aan in Eindhoven, dieren in beslag genomen

Twee mensen zijn zaterdagavond in Eindhoven gewond geraakt nadat ze werden aangevallen door twee honden. Dit gebeurde rond zes uur in de Van Oldenbarneveltlaan. De dieren zijn in beslag genomen.

Lees meer

'Ik heb keuzes moeten maken die je in je hart niet wil maken', verzorgingshuis blikt terug op corona

"In het begin is het een ver-van-je-bed-show. Maar dan zit je er binnen no-time middenin." Aan het woord is Wendy Bruijsten, verzorgende bij verzorgingshuis Sint Petrus in Boekel. Ze kijkt samen met haar collega's Bernadet van den Acker en Arjan van Herwaarden terug op de coronapiek in het Sint Petrus en hoe het nu gaat.

Lees meer

Aanleunwoningen De Hoevenakkers stromen over door doucheputje: 'Ik raakte flink in paniek'

Het was flink schrikken vrijdagavond voor bewoners aan de Hoevenakkers in Waalre. De benedenverdiepingen van de aanleunwoningen van het verzorgingshuis kwamen blank te staan. "Ik begon te schreeuwen en raakte in paniek", vertelt bewoonster Margaretha van Dansen. Het is bovendien niet de eerste keer. Twee jaar eerder kwamen de woningen ook al onder water te staan.

Lees meer

Jongen (15) met wapen aangehouden na vechtpartij in Hoogerheide, ook andere jongen (15) en man vast

Aan het Philomenahof in Hoogerheide hebben agenten en de marechaussee zaterdagavond twee 15-jarige jongens en een man aangehouden na een flinke vechtpartij.

Lees meer

Grote schade na instorten dak verenigingsgebouw: ‘Het is pijnlijk, we wilden net weer aan de slag’

Het dak van een pand met meerdere sportverenigingen in Eindhoven is ingestort door het noodweer vrijdagnacht. Er is 25 vierkante meter aan plafond naar beneden gekomen. Ook de waterschade is groot in het gebouw aan de Amazonenlaan.

Lees meer

Winkelcentrum in Tilburg krijgt volle laag tijdens noodweer: 'Het stond hier helemaal blank'

Toiletten die overstroomden, water dat door het plafond winkels in liep en stromend water over de vloer. Winkelcentrum Heyhoef in Tilburg kreeg vrijdagavond de volle laag tijdens het noodweer dat over de provincie trok.

Lees meer

De wateroverlast na het noodweer in één minuut

Het noodweer zorgde vrijdagavond opnieuw voor wateroverlast in Brabant. Straten konden het vele water niet aan, huizen liepen onder en op sommige plekken verzakte de stoep.

Lees meer

Mount Everest beklimmen in Brabant? Addie rent kuitenbijter Gulbergen 221 keer op en af

Wat doe je als je niet naar de top van de Mount Everest op de grens van Nepal en Tibet kunt klimmen? Precies! Dan haal je beroemde berg naar Brabant en wel naar het hoogste punt van de provincie: de Gulbergen in Mierlo. Om precies te zijn 221 keer moesten Addie van der Vleuten uit Best en Eibert de Koning uit Oisterwijk zaterdag de pukkel op en af om de 8848 hoogtemeters van de Mount Everest te halen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant