Openen in browser

        

Jan haalt vrouw van dak brandend huis: 'Ik was bang dat ze zou springen'

Jan Verkooijen zag zondagmorgen hoe de vlammen uit het dak sloegen van het huis aan de Kardinaal van Rossumstraat in Dongen. Op de hoek van het dak zag hij een vrouw zitten die volledig in paniek was. Jan, die tegenover het huis woont, twijfelde geen moment. Hij pakte een ladder en haalde met behulp van een agent de vrouw van het dak.

Lees meer

Vrouw overleden bij uitslaande brand in huis in Dongen, vier gewonden

Bij de brand die zaterdagnacht uitbrak in een huis aan de Kardinaal Van Rossumstraat in Dongen is een vrouw om het leven gekomen. Dat laten diverse bronnen zondagochtend weten aan Omroep Brabant. In het huis wonen arbeidsmigranten. Burgemeester Starmans bezocht zondagochtend de plaats waar het drama plaatsvond.

Lees meer

Bromfietser (19) overleden bij ongeluk in Werkendam

Bij een ongeluk op de Sasdijk in Werkendam is zaterdagnacht een 19-jarige bromfietser uit Werkendam om het leven gekomen. Dat maakte de politie zondagmiddag bekend. Er zou geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken zijn geweest.

Lees meer

Julia wint K2 Zoekt K3 en volgt Klaasje Meijer op als derde K3'tje

Julia Boschman uit Bergen op Zoom is zaterdagavond het nieuwe K3'tje geworden. Samen met Hanne Verbruggen en Marthe de Pillecyn vormt ze de vierde generatie K3. Julia nam het in de finale van K2 Zoekt K3 onder meer op tegen Diede van den Heuvel uit Someren.

Lees meer

Meerdere gewonden bij uitslaande woningbrand in Dongen

Bij een uitslaande brand in een huis aan de Kardinaal Van Rossumstraat in Dongen is zaterdagnacht iemand vermist geraakt. Meerdere mensen raakten gewond. Het vuur werd rond kwart voor vijf ontdekt. De brandweer is waarschijnlijk de hele zondagmorgen bezig om het vuur helemaal gedoofd te krijgen.

Lees meer

112-nieuws: drugsvangst in Waalwijk • dikke rookwolken bij Hedel

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Coronanieuws: 3213 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Politiemacht zorgt voor rust in Den Bosch na oproep tot rellen

Met veel vertoon van macht heeft de politie zich zaterdagavond laten zien om de rust te bewaren op de Graafseweg in Den Bosch. Aanleiding was de oproep van onbekenden om te gaan rellen uit protest tegen de coronamaatregelen.

Lees meer

Managementboeken waarschuwen voor Brabants kwartiertje

Als noorderlingen een afspraak met ons maken, weten ze dat wij iets later kunnen zijn. Wij zijn Brabander en maken gebruik van ons Brabants kwartiertje. Het is zelfs zo bekend bij hen dat ze er voor waarschuwen in managementboeken. Een nieuw verhaal in de serie Kei Brabants.

Lees meer

Michael van Gerwen naar laatste acht in Players Championship Finals

Vlijmenaar Michael van Gerwen heeft zich verzekerd van een plek in de kwartfinale van de Players Championship Finals. Dit is een van de grotere toernooien van de dartsbond PDC. De zesvoudig kampioen was zaterdag in de derde ronde in Minehead de Schot Gary Anderson met 10-6 de baas.

Lees meer

Wat doe je met een vlinder in je toilet? Frans Kapteijns weet raad

Boswachter Frans Kapteijns deelt wekelijks zijn kennis van de natuur op de radio. Luisteraars kunnen vragen insturen via stuifmail@omroepbrabant.nl. Dit keer besteedt hij in Stuifmail aandacht aan kleine witte eitjes in een boomstam, het buitenzetten van dieren en honingbijen die raten bouwen in de open lucht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan