Openen in browser

        

Coronanieuws: 1305 nieuwe Brabantse coronapatiënten, 246 meer dan een dag eerder

Via dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

PSV heeft probleem van 10 à 12 miljoen euro door coronacrisis

Het huishoudboekje van PSV ziet er volgens algemeen directeur Toon Gerbrands momenteel als gevolg van de coronacrisis 'lastig' uit. De club heeft een probleem van tien à twaalf miljoen euro dat moet worden opgelost, zegt hij zondag in de talkshow KRAAK. van Omroep Brabant.

Lees meer

'Ik heb 880 prikjes per dag te zetten', GGD-directeur heeft dubbel gevoel over voorrang acute zorg

Dat mensen die in de acute zorg werken toch voorrang krijgen bij het vaccineren tegen corona, moest directer Ellis Jeurissen van de GGD Brabant-Zuidoost uit de media opmaken. Ze snapt de roep, maar 'het gaat ten koste van medewerkers in bijvoorbeeld de gehandicaptenzorg'. "Iedereen kan heel hard roepen", zegt de GGD-directeur zondag in talkshow KRAAK. van Omroep Brabant. "Maar ik heb 880 prikjes per dag te zetten."

Lees meer

Jongen gooit aansteker in gezicht van boa en mishandelt hem

Een jongen heeft zaterdag in Tilburg een aansteker in het gezicht van een opsporingsambtenaar (boa) gegooid. Dit gebeurde toen de boa wilde voorkomen dat de jongen vuurwerk afstak. De jongen probeerde de benen te nemen, maar de boa greep hem vast. Uiteindelijk moest de politie eraan te pas komen om de jongen aan te houden.

Lees meer

Weer auto in brand gestoken in Roosendaal, wijk afgesloten door politie

Voor de derde keer in twee dagen tijd is er een auto in brand gestoken in Roosendaal. Dit gebeurde allemaal in de wijk Langdonk, dit keer stond er aan de Elisadonk een wagen in lichterlaaie. De politie heeft zaterdagavond opnieuw de toegangswegen naar de wijk geblokkeerd.

Lees meer

Twee auto's botsen op elkaar in Oss, een man naar het ziekenhuis

Aan de Singel 1940 1945 in Oss is zaterdagavond een ongeluk gebeurd. Een automobilist moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Lees meer

Grote klodder spuug tegen een boom? Boswachter Frans Kapteijns weet er alles van

Boswachter Frans Kapteijns deelt wekelijks zijn kennis van de natuur op de radio. Luisteraars kunnen vragen insturen via stuifmail@omroepbrabant.nl. Dit keer besteedt hij aandacht aan een kamsalamander in landvorm, grote klodders spuug op een boom en een klapekster op een boomtop

Lees meer

Man speurt via Facebook dieven van zijn gereedschap op en gaat verhaal halen

Nadat er werd ingebroken in zijn bedrijfsbus en gereedschap werd gestolen, spoorde een Bredanaar zelf de daders op. Via Facebook verspreidde hij camerabeelden van de inbraak, waarna hij al snel een tip kreeg over het adres van de daders.

Lees meer

Zingende politieagente Marije gaat viral met haar versie van Door De Wind

Ze heeft gekozen voor een carrière bij de politie, maar als zangeres zou politieagente Marije misschien ook prima de kost kunnen verdienen. Tijdens een rustig moment in de nachtdienst zong ze mee met 'Door De Wind', een cover van Miss Montreal. Haar collega's zetten de video waarin Marije als een nachtegaaltje zingt op Instagram en TikTok.

Lees meer

Bestelbus door brand verwoest in Den Bosch, politie denkt aan brandstichting

Een bedrijfsbus is zaterdagnacht rond halfvijf door brand verwoest. De bus stond geparkeerd op het Hugo Verriesthof in Den Bosch. Toen de brandweer aankwam was de brandende bestelbus al niet meer te redden.

Lees meer

Vier tieners opgepakt die wapens en knalvuurwerk in hun auto hadden

Vier tieners zijn zaterdagnacht aangehouden in Bergen op Zoom. Ze hadden twee andere inwoners van die stad bedreigd. Tijdens hun arrestatie hadden de verdachten wapens op zak.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant