Openen in browser

        

Eigenaar beschoten patisseriezaak snapt actie niet: 'Ben geen drugsdealer'

Hij mocht zondagmiddag nog één keer naar binnen, de 22-jarige eigenaar van de op last van de gemeente gesloten patisseriezaak in Bergen op Zoom. Vrijdagnacht werd zijn zaak beschoten, maar hij heeft geen idee waarom precies. “Iemand wil kennelijk dat we gesloten worden.”

Lees meer

Coronanieuws: 3768 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Beschoten patisseriezaak Bergen op Zoom gesloten door burgemeester

De patisseriezaak aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom die vrijdagnacht is beschoten, is een maand lang op last van burgemeester Petter gesloten. Er hangt een briefje op de deur van de winkel om klanten te informeren.

Lees meer

Een heerlijk avondje: Roosendaler wint 2,2 miljoen euro in de Lotto

Dat is nog eens een heerlijk avondje. Een inwoner van de gemeente Roosendaal heeft zaterdagavond 2,2 miljoen euro gewonnen in de Lotto. De geluksvogel won de helft van de Lotto Jackpot van 4,4 miljoen euro. De andere winnaar komt uit Amsterdam en krijgt de andere helft op zijn rekening gestort.

Lees meer

Gewonde bij brand huis in Sint Hubert, politie vermoedt opzet

Aan de achterkant van een huis aan de Grootvenseweg in Sint Hubert heeft zaterdagnacht een brand gewoed. Het vuur werd rond kwart voor één ontdekt. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

Lees meer

112-nieuws: bestuurder zwaargewond • ongeluk met meerdere auto's Heusden

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Paard Sunrise van amazone Imke Schellekens-Bartels overleden

Het paard Sunrise waarmee Imke Schellekens-Bartels haar dressuursuccessen vierde, is overleden. Het paard was 27 jaar oud. De amazone uit Hooge Mierde boekte met Sunrise haar grootste successen, waaronder een zilveren teammedaille bij de Olympische Spelen in Hong Kong.

Lees meer

Geen Snollebollekes maar Snottebellekes in Even Tot Hier

Niels van der Laan en Jeroen Woe hebben zaterdagavond met het lied 'Snottebellekes' een recordaantal kijkers getrokken in hun tv-programma Even tot Hier. Ruim twee miljoen mensen zagen hoe het snottebelbeleid van schoolkinderen tijdens de coronacrisis op de hak werd genomen.

Lees meer

Eindhovense Stéphane Kox wordt nieuwe pitreporter Formule 1

Het team van Formule 1-presentatoren van Viaplay, dat volgend seizoen de races van onder andere Max Verstappen gaat uitzenden, heeft er een Brabantse naam bij. De Eindhovense Stéphane Kox wordt pitreporter in de hoogste raceklasse ter wereld, meldt Erik van Haren van De Telegraaf.

Lees meer

Dit is de bedenker van de Bossche Bol

Als iemand een Bossche bol begint te eten, weet je nog niet of die persoon hem lekker vindt of niet. Wat je wel weet is dat zodra de bol op is je helemaal onder de slagroom en chocolade zit. Wie bedacht het nu om zo'n lastig te eten lekkernij te maken?

Lees meer

'Laatste' airbornebevrijder (99) en officier Band of Brothers overleden

In de Verenigde Staten is oorlogsveteraan Ed Shames overleden. Hij werd 99 jaar. Hij was de laatste officier van de legendarische Easy Company, die Son en delen van Eindhoven bevrijdde. Zijn eenheid en hij zelf werden geportretteerd in de populaire televisieserie Band of Brothers.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan