Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Beginnend bestuurder denkt dat hij Max Verstappen is en raakt rijbewijs kwijt

Een beginnend bestuurder uit Berghem moet de gedachte dat hij Max Verstappen was duur bekopen. De politie betrapte hem toen hij met 172 kilometer per uur over de openbare weg reed.

Lees meer

Peter overleed aan coronavirus en daarom gaan broers zijn gouden kever opknappen voor zijn zoon

Peter van der Zanden (58) uit Uden overleed 31 maart aan het coronavirus. Zijn broers Ad en Albert zijn nu een inzamelingsactie begonnen om Peters oude Volkswagen Kever op te knappen en te schenken aan diens zoon Luuk die maandag voor de eerste keer op moet voor zijn rijbewijs.

Lees meer

Boze boeren bezetten hoofdkantoor Jumbo Veghel, demonstratie rond halftwaalf beëindigd

Boze boeren kwamen zaterdagavond bijeen bij het hoofdkantoor van supermarktketen Jumbo in Veghel. Er waren ongeveer zestig tractoren aanwezig bij de spontane actie. De demonstratie werd rond halftwaalf beëindigd. De politie begeleidde de boeren zoveel mogelijk bij hun terugreis.

Lees meer

Moeder en stiefvader na doodsteken van Rik door statushouder: ‘Er is iets gruwelijk fout gegaan'

De moeder en stiefvader van Rik van de Rakt (18) uit Heesch die op zondagochtend 19 april werd doodgestoken door een Soedanese man (25) waren zaterdagavond te gast in het tv-programma Hollandse Zaken. In het programma werd gesproken over de hulp aan verwarde mensen. Ondanks alle goede wil, gaat het nog regelmatig mis. Ook de man die Rik doodstak was psychisch in de war.

Lees meer

Coronavirus bij nertsenbedrijf in Gemert, bedrijf heeft 7000 moederdieren

In Gemert is zaterdag bij een nertsenbedrijf een besmetting met het coronavirus vastgesteld. Het gaat om een bedrijf met 7000 moederdieren. Het bedrijf wordt zo snel mogelijk geruimd.

Lees meer

Dronken automobilist knalt met Porsche tegen verkeerslicht

Een man heeft zaterdagnacht zijn Porsche tegen een verkeerslicht 'geparkeerd' op de Backer en Ruebweg in Breda. De 34-jarige bestuurder was waarschijnlijk flink onder invloed en weigerde mee te werken met de politie.

Lees meer

Fietser en motorrijder zwaargewond na aanrijding in Dorst, slachtoffers met spoed naar ziekenhuis

Een fietser en een motorrijder zijn zondagochtend zwaargewond geraakt toen ze met elkaar in botsing kwamen op de Vijf Eikenweg in Dorst.

Lees meer

Politie vindt martelkamers van criminelen in zeecontainers

In het buitengebied van Wouwse Plantage heeft de politie zeecontainers ontdekt die waarschijnlijk als martelkamers dienden voor beruchte criminelen, meldt NRC Handelsblad. Er zouden knipscharen liggen en handboeien aan het plafond hangen. De politie viel vorige week maandag de loods aan de Julianaweg binnen, melden ooggetuigen aan Omroep Brabant.

Lees meer

Schoten gehoord in Tilburg, politie doet onderzoek

De politie doet zondag onderzoek in de Rentmeesterlaan in Tilburg nadat iemand rond half vijf 's nachts meende daar schoten te horen.

Lees meer

Black Lives Matter-kunstwerk in Eindhoven na een dag al beklad

Een levensgroot Black Lives Matter-kunstwerk in Eindhoven is zaterdagavond - een dag na de onthulling - beklad.

Lees meer

Ic-arts Anne waarschuwt voor PTSS-achtige gevolgen na opname: 'Patiënt voelde pistool op zijn hoofd'

De bedden zijn leeg, de machines zwijgen en de gangen zijn donker. In het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg staat op de IC nu weer een zaal leeg. Tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis was dat wel anders. Het ziekenhuis ving in februari de eerste coronapatient van Nederland op. Wat volgde, was de meest hectische periode ooit op de afdeling. Acht IC-medewerkers blikken de komende tijd bij Omroep Brabant. terug.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant