Openen in browser

        

Jan bezorgt ernstig zieke Joop de dag van zijn leven bij Oranje

Zorgen en voetbal zitten bij Jan van Geffen uit Eindhoven in het bloed. Als steward bij PSV, vrijwilliger bij Stichting Ambulancewens en als verpleegkundige voert hij met liefde al zijn passies uit. Tijdens de wedstrijd zaterdagavond van het Nederlands elftal tegen Montenegro begeleidde hij in zijn vertrouwde stadion de zieke Joop van der Laan bij zijn wens.

Lees meer

Bloemencorso Zundert nu live te volgen, kijk hier naar alle wagens

Zundert en omgeving heeft er lang op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover! Het grootste dahliacorso ter wereld is terug, al is het nog wel in aangepaste vorm. De pronkjuwelen van de twintig buurtschappen worden dit keer tentoongesteld op het terrein van de CLTV-veiling.

Lees meer

Superfan Bas is al de hele week zenuwachtig door F1: 'Het is emotioneel'

De zenuwen gieren zondagmiddag door het lijf van Formule 1-fan Bas van Bodegraven. De Tilburger is oprichter van de #GOMAX fanclub en hoopt, net als vele anderen, dat Max Verstappen de winst pakt. "Het is zo speciaal wat hier gebeurt", zegt hij in radioprogramma De Zuidtribune van Omroep Brabant.

Lees meer

Inbrekers slaan toe in appartementencomplex waar balkons neerstortten

In het appartementencomplex in Oudenbosch waar afgelopen woensdagnacht twee balkons neerstortten, zijn twee inbraken geweest. Dat bevestigt de politie zaterdagavond. De bewoners moesten donderdag hun huizen verlaten, omdat de situatie te gevaarlijk was. Ondanks constante beveiliging bij de flat aan het Luitenant Looymanshof wisten de inbrekers toch toe te slaan.

Lees meer

Tractor doorboort met hooischudder auto bij verkeersruzie

Bij een verkeersruzie in Wouwse Plantage is zaterdagmiddag een tractor ingereden op een auto. De motorkap van de auto werd doorboord door de hooischudder van de tractor. De bestuurder van de tractor (43) uit Wouwse Plantage is aangehouden voor mishandeling en poging tot doodslag.

Lees meer

Zwangere vrouw naar het ziekenhuis na ongeluk op A58 bij Tilburg

Twee auto's zijn zaterdagavond rond elf uur op de A58 bij Tilburg tegen elkaar gebotst. Beide auto's raakten elkaar net voor de afslag naar Goirle en kwamen in een sloot naast de weg terecht. In een van de auto's zat een zwangere vrouw. Zij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Edwin zat jarenlang werkloos thuis en vond zijn droombaan tussen het bier

Edwin van Houtert zat drie jaar lang thuis. De muren kwamen op hem af en hij kwam niet echt makkelijk aan het werk. Een 'rugzakje' en zijn leeftijd werkten in zijn nadeel. Maar nu werkt hij met veel plezier bij Rabauw, een sociale bierbrouwerij in Gemert. Tot zijn grote vreugde kunnen meer mensen nu een kans krijgen, want de bierbrouwerij gaat flink uitbreiden met een vestiging in Eindhoven.

Lees meer

Straten blank in Aalst door lek in waterleiding

Een lek in de waterleiding aan de Burgemeester Mollaan in Aalst heeft zaterdagavond voor forse wateroverlast gezorgd. De hele straat en omliggende straten kwamen blank te staan.

Lees meer

Coronanieuws: 243 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Cody Gakpo scoort op fraaie wijze zijn eerste interlandgoal voor Oranje

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond in Eindhoven de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro overtuigend gewonnen met 4-0. Het laatste doelpunt kwam op naam Cody Gakpo. De PSV'er voelde zich helemaal thuis in het Philips Stadion: hij maakte zijn eerste interlandgoal.

Lees meer

Automobilist (22) scheurt door Oss en moet zijn rijbewijs opnieuw inleveren

Een beginnend bestuurder (22) is zaterdagavond op de bon geslingerd nadat hij met een snelheid van 152 kilometer per uur over de Ruwaardsingel in Oss reed. Op de weg is maximaal 50 km toegestaan. De bestuurder moest voor de tweede keer in korte tijd zijn rijbewijs inleveren.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan