Openen in browser

        

Seksclub moet blijven, vinden voetballers: 'Gin kiete, mar tiete'

Huizen op de plek waar nu een seksclub staat? Als het aan de voetballers van Nulandia 5 ligt gaat dat niet gebeuren. ‘’Julia Bar moet behouden blijven, het is erfgoed voor ons’’, zegt één van de teamleden. ‘’Niet voor de seks, maar voor het biertje dat we daar drinken.’’ En daarom hebben ze bij de club een spandoek opgehangen: ‘Gin kiete, mar tiete’.

Lees meer

Wat een hondenweer: zo beleven we deze kletsnatte zondag

Het regent dit weekend bijna 24 uur aan een stuk door. Het is grijs, nat en druilerig. Het KNMI heeft code geel afgekondigd voor zware windstoten en ondertussen worstelt Brabant zich door deze kliedernatte zondag.

Lees meer

Coronanieuws: 4988 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Belgische automobiliste volgt navigatie te letterlijk en belandt op spoor

Een Belgische automobiliste is zaterdagnacht het spoor opgereden in Oisterwijk. Ze volgde de aanwijzingen van haar navigatie iets te letterlijk.

Lees meer

Keeperswissel bij PSV pakt faliekant verkeerd uit: AZ wint na blunder Mvogo

PSV heeft slechte zaken gedaan in de titelrace. In eigen huis werd met 1-2 verloren van AZ. Een negatieve hoofdrol was er voor doelman Yvon Mvogo die de voorkeur kreeg boven Joël Drommel.

Lees meer

Code geel in Brabant: zondagmiddag zware windstoten en veel regen

Het is een natte en onstuimige dag in Brabant. Er trekken buien over de provincie en de verwachting is dat die de hele dag aanhouden. In de loop van de middag komen er nog zware windstoten bij. Het KNMI heeft code geel afgekondigd.

Lees meer

Restaurant in Roosendaal voor de derde keer doelwit van aanslag

Voor de derde keer in een paar weken tijd is er een aanslag gepleegd op een horecazaak in Roosendaal. Zondagochtend vroeg klapte het raam eruit na een explosie. Ook de achterkant van het restaurant raakte ernstig beschadigd.

Lees meer

112-nieuws: explosie bij zaak in Roosendaal • taxichauffeur bedreigd

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Zoektocht naar mysterieus vliegtuigje: 'Hij wil haar heel graag terug'

Veel Brabanders speuren mee naar het antwoord op de vraag die ons sinds zaterdag bezighoudt: wie is Ingeborg en waarom zou ze iemand moeten vergeven? Het vliegtuigje met het spandoek werd in eerste instantie gespot boven Breda. Maar er komen hints vanuit de hele provincie en zelfs daarbuiten. Tot Zeeland aan toe.

Lees meer

Geen olympische finale voor Niek, maar trots overheerst bij familie

Snowboarder Niek van der Velden uit Nispen is er tijdens de Olympische Winterspelen in Peking niet in geslaagd de finale te bereiken op het onderdeel slopestyle. Hij viel zondagochtend vroeg tijdens de eerste run. In de tweede bleef hij wel overeind, maar zijn score was niet genoeg voor een plekje bij de beste twaalf.

Lees meer

Roger Schmidt heeft medelijden met Mvogo en voorziet lastige titelrace

De keeperswissel bij PSV pakte compleet verkeerd uit bij het toptreffen met AZ. Yvon Mvogo kreeg de voorkeur boven Joël Drommel, maar ging in de fout waardoor de Eindhovense ploeg zaterdagavond met 1-2 verloor. Na afloop stond Roger Schmidt de aanwezige pers te woord. De balende trainer ging in op de keeperswissel en de titelrace.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan