Openen in browser

        

Coronanieuws: 241 nieuwe besmettingen, laagste aantal sinds eind september

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Kroegbaas over massale vechtpartij Deurne: 'Moest er zelf tussen springen'

Alle kroegen om 22.00 uur sluiten is vragen om problemen. Dat stelt kroegbaas Angelo Keijsers van Fixx Deurne en club Villa Milano. Op de eerste dag dat de horeca langer open mocht, ging het meteen mis in Deurne. Op het Kerkplein ontstond een flinke vechtpartij.

Lees meer

Buurtbewoners klaar met recyclingbedrijf: 'Wachten op de volgende brand'

Bewoners van de wijk 't Ven in Eindhoven zijn klaar met recyclingbedrijf Sims Lifecycle Services. Na vier branden in een jaar maken ze zich grote zorgen om hun veiligheid en gezondheid. Ze vinden het tijd dat de gemeente naar hen gaat luisteren en startten daarom een petitie. "Wij willen niet wachten op de vijfde, zesde, zevende en weet- ik-veel- hoeveelste brand." Afgelopen vrijdag was de laatste brand.

Lees meer

Jongeren massaal op de vuist in Deurne, politie veegt plein leeg

In Deurne zijn zaterdagavond ruim honderd jongeren met elkaar op de vuist gegaan. Dit gebeurde nadat een café aan de Blasiusstraat sloot. Er is niemand opgepakt. Wel waren 24 agenten nodig om alles onder controle te krijgen.

Lees meer

Tom en Renée verliezen allebei hun kindjes aan ongeneeslijke ziekte

Het eerste kindje van Tom en Renée Coret uit Vlijmen, Hugo, stierf toen hij pas elf maanden oud was. Hij had een ongeneeslijke ziekte en artsen stonden machteloos. Maar daarmee was de nachtmerrie nog niet compleet. Ook hun dochtertje Charlie, nu drie maanden oud, blijkt dezelfde ziekte te hebben. Familie en vrienden komen in actie om hen te steunen.

Lees meer

Auto ramt meerdere auto's en huis in Helmond

Een automobilist heeft zaterdagavond rond halfnegen meerdere auto's en een lantaarnpaal geraakt en is daarna tot stilstand gekomen tegen een huis. Dat gebeurde aan de Harz in Helmond.

Lees meer

'Het ging er nondeju op!', vertelt getuige van massale vechtpartij Deurne

Een buurtbewoner keek zijn ogen uit bij de massale vechtpartij die zaterdagavond uitbrak op het Kerkplein in Deurne. De politie zette uiteindelijk 24 mensen in om de rust te laten terugkeren en veegde het plein in linie leeg.

Lees meer

Pup Gurerro werd aangereden en is sindsdien vermist, baasje heeft geen rust

Het hart van de 30-jarige Tamara Gibson uit Eindhoven is gebroken nu haar pup Guerrero is verdwenen. Het dier nam de benen nadat hij vrijdag werd aangereden bij het hondentrainingsveldje op Strijp-S. ‘’Vanuit mijn eerste instinct belde ik meteen 112.’’

Lees meer

Jongen (16) aangehouden na steekpartij in Overloon, man in buik gestoken

De bewoner van een huis aan de Oploseweg in Overloon is zaterdagnacht in zijn buik gestoken. Dit gebeurde na een woordenwisseling. Een 16-jarige jongen uit Venray is aangehouden.

Lees meer

PSV-voetbalsters gaan er met de beker vandoor na winst op ADO

De voetbalsters van PSV hebben zaterdagavond de eerste prijs in de clubhistorie veroverd. Ze wonnen in Almere de bekerfinale tegen ADO Den Haag met 1-0. Op weg naar de finale had PSV al PEC Zwolle en Ajax opzij gezet.

Lees meer

Parcours van freestyle mountainbikers moet weg: 'Ga met ons in gesprek'

De freestyle mountainbikers van Bikepark Lido in Waalwijk dreigen hun geliefde plek kwijt te raken. De houten schansen aan de Vijverlaan waar ze op ‘freestylen en dirtjumpen’ moeten weg. De gemeente Waalwijk wil dat de bikers het park, dat eerst nog gedoogd werd, binnen een maand platgooien.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant