Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Veel te hard gereden op de A58: automobilisten (21 en 24) raken rijbewijs kwijt

Op de snelweg A58 zijn zaterdagnacht twee automobilisten betrapt bij het te hard rijden. Dit gebeurde bij knooppunt Princeville waar dit weekend door wegwerkzaamheden een maximumsnelheid van 70 kilometer geldt. Hier komen de A16 en de A58 samen.

Lees meer

Steve Yocum (69) van The Voice Senior overleden: 'Prachtige en oprechte man'

De Amerikaanse jazzmuzikant Steve Yocum, die in Ulvenhout woonde, is overleden op 69-jarige leeftijd. Bij het grote publiek werd hij vorig jaar bekend door deelname aan The Voice Senior, waar hij de finale haalde. In de jazzwereld kenden ze Steve Yocum al langer als uitstekend trombonespeler.

Lees meer

Dronken vrouw (21) wordt aangehouden en belt dronken vriendin (22) om haar op te halen

Een 21-jarige vrouw uit Oosterhout moest zaterdag haar rijbewijs inleveren, omdat ze met een slok teveel rondreed in Tilburg. Toen ze een vriendin belde om haar op te komen halen, bleek dat die ook te diep in het glaasje had gekeken.

Lees meer

Wielrenner (17) valt hard nog vóór de start van de Omloop van Valkenswaard

Een wielrenner van zeventien jaar oud is zondagmorgen hard gevallen op de Westerhovenseweg in Valkenswaard. Hij kwam hierbij met zijn hoofd op het wegdek terecht. Het slachtoffer is naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg gebracht. Volgens de coördinator van de Omloop van Valkenswaard waaraan de jongen later deze ochtend zou deelnemen, maakt hij het naar omstandigheden goed.

Lees meer

Michael van Gerwen kapot van ontluisterende nederlaag in Premier League, maar blijft vastberaden

Michael van Gerwen is er echt kapot van. Voor het eerst heeft de topdarter uit Vlijmen naast een plek in de play-offs van de Premier League gegrepen. De vijfvoudig kampioen was in de laatste speelronde kansloos tegen Daryl Gurney. Het werd in Milton Keynes maar liefst 8-2 voor de Noord-Ier.

Lees meer

Coronanieuws: 97 nieuwe besmettingen in Brabant, 925 in heel Nederland

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Man ramt onder invloed van drank en drugs bushokje en fietsenrek: 'Mond onder het bloed'

Een man heeft zaterdagnacht in Oosterhout met zijn auto zware schade aangericht aan een bushokje. Volgens de politie was hij onder invloed van alcohol en vermoedelijk ook drugs. De man, een 27-jarige inwoner van Wagenberg, is aangehouden.

Lees meer

Duo (13 en 15) bedreigt jongens (12 en 13) met mes en vlucht bus in

Twee jongens van twaalf en dertien zijn zaterdagavond bedreigd met een mes op de Kruisvoort in Breda. De overvallers probeerden hen te beroven, maar sloegen op de vlucht toen er voorbijgangers aankwamen. De politie wist snel hierna twee jongens van vijftien en dertien aan te houden.

Lees meer

Vrouw beroofd en mishandeld in Roosendaal, dader gevlucht met tas

Een vrouw is zaterdagavond beroofd en mishandeld op de Markt in Roosendaal. De dief is gevlucht met haar tas.

Lees meer

Veilig naar het theater in Eindhoven: het kan, maar dan wel vanuit een reuzenrad

Een koptelefoon op je hoofd terwijl je knus in een bakje zit van een achttien meter hoog reuzenrad. En je krijgt ook nog eens een heel verhaal te horen. Het reuzenrad is misschien wel de veiligste manier om theater te beleven in coronatijd. De voorstelling Radman is vrijdag op die manier in première gegaan bij het Parktheater in Eindhoven.

Lees meer

Auto schept motor in Breda: motorrijder naar het ziekenhuis gebracht

Een auto en een motor zijn zondag aan het begin van de middag tegen elkaar gebotst op de Vogelschoot in Breda. De bestuurder van de motor is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant