Openen in browser

        

Treinen en bussen gaan zondag niet meer rijden, maaltijdbezorgers blijven binnen

Er rijden deze zondag geen treinen meer. NS en ProRail hebben daartoe besloten vanwege het aanhoudende winterweer. Ook Hermes en Arriva laten deze zondag vanwege het winterweer geen bussen meer rijden. Dat is rond de middag besloten. 's Ochtends vroeg hielden de beide maatschappijen nog een kleine slag om de arm of het busverkeer in de loop van de dag zou kunnen worden opgestart. Maar dat blijkt niet reëel.

Lees meer

Met je koppie in de kou: heel veel sneeuwsmoeltjes in Brabant

Guus Meeuwis drukte zijn gezicht al in de sneeuw zondag en op nog veel meer plekken in de provincie doen mensen mee aan de zogenaamde #snowfacechallenge, of zoals we in Brabant zouden zeggen: sneeuwsmoeltjes maken!

Lees meer

Domme inbreker gepakt dankzij sporen in de sneeuw

Een auto-inbreker in Roosendaal had het weer behoorlijk tegen zondagochtend. Hij probeerde nog te ontkomen aan de politie, maar die kon zijn voetstappen in de verse sneeuw gemakkelijk volgen.

Lees meer

Sneeuw zorgt voor ongelukken op de weg

De sneeuwval die zaterdagavond begon, veroorzaakte op sommige plaatsen ongelukken. Vanwege een aantal storingen is het treinverkeer in ieder geval tot tien uur zondagochtend stilgelegd.

Lees meer

Auto botst tegen wegversmalling en bestuurder raakt gewond

Een automobilist is zaterdagavond rond kwart voor tien tegen een wegversmalling gebotst. Het ongeluk gebeurde op de Zwembadweg in Sint-Oedenrode. De bestuurder raakte gewond en is door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld.

Lees meer

Sneeuw in Brabant levert ook mooie plaatjes op

Met de eerste vlokken zaterdagavond laat is ook de sneeuwpret in Brabant begonnen. De eerste sneeuwpoppen in de provincie staan al. En deze zondag zijn de meeste achtertuinen bedekt onder een dikke laag.

Lees meer

Studenten tijdelijk in kou op straat na brand in studentenflat

De hulpdiensten zijn zaterdagavond rond halfnegen uitgerukt voor een brand in een appartementencomplex aan de Hogeschoollaan in Tilburg.

Lees meer

Rijkswaterstaat waarschuwt: 'Ga niet de weg op'

Rijkswaterstaat krijgt veel meldingen van geslipte auto's en voertuigen die de vangrail hebben geraakt. Er wordt veel gestrooid, maar het zal nog lang duren voor alle wegen weer goed begaanbaar zijn.

Lees meer

Coronavirus: 'Ouderen durven nu niet naar centrale priklocatie', ANBO wil dat vaccin gebracht wordt

Ook deze zondag houden we je in dit liveblog op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op coronagebied in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Guus 'Sneeuwis' doet de #snowfacechallenge

Het is de zogenaamde 'snowfacechallenge': druk je gezicht in de sneeuw voor een perfecte 3D afbeelding van je eigen gezicht. Ook Guus Meeuwis leek dat wel wat. Of, zoals hij zichzelf nu noemt: Guus Sneeuwis.

Lees meer

Sint-Jan in Den Bosch ligt er sprookjesachtig bij [LUCHTFOTO'S]

Den Bosch ontwaakt net als de rest van de provincie onder een witte deken. Het levert schitterende beelden op van de Sint-Janskathedraal onder een sneeuwdekje.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant