Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Porsche total loss gereden op A27, bestuurder onder invloed verdovende middelen

De snelweg A27 is zondagochtend bij Nieuwendijk enige tijd dicht geweest vanwege een ongeluk. De weg was in de richting van Gorinchem afgesloten. Rond het middaguur was de weg weer vrij, maar om twee uur wordt de rechterrijstrook opnieuw afgesloten voor een spoedreparatie aan de vangrail.

Lees meer

Auto botst tegen vrachtwagen op A2, bestuurder auto gaat ervandoor en laat lachgas achter

Een auto is zaterdagavond op de A2 bij Liempde achter op een vrachtwagen gebotst. De vrachtwagen sleepte de auto , die klem kwam te zitten onder de trailer, nog enkele honderden meters mee en stopte daarna op de vluchtstrook. Toen de vrachtwagenchauffeur bij de auto ging kijken, was de bestuurder al verdwenen.

Lees meer

Wegpiraat raakt rijbewijs kwijt, stapt toch weer in en raakt auto kwijt

Een automobilist moest zaterdagnacht zijn auto inleveren op de A16, nadat hij daar fout op fout had gestapeld.

Lees meer

Joyrider (16) gaat met vrienden rijden en richt ravage aan

Een 16-jarige jongen heeft zaterdagnacht een ravage aangericht in Esch. Hij had zonder toestemming de auto van zijn ouders meegenomen en was daar met wat vrienden in gaan rijden.

Lees meer

Doof geboren Rowan (17) studeert met vlag en wimpel af: 'Het is een overwinning'

Het was een bijzonder moment voor Rowan. Net zoals bij honderden andere eindexamenkandidaten kon ook bij de 17-jarige Bosschenaar donderdag de vlag uit: hij heeft zijn havodiploma gehaald, met als kers op de taart een negen voor zijn mondeling examen Nederlands. Het voelt als een overwinning, want Rowan is doof geboren en moest extra moeite doen om bij te blijven op de middelbare school.

Lees meer

Angst voor corona nog steeds groot in zwaar getroffen Boekel

“De mensen helpen elkaar onderling en steunen elkaar. Maar de angst is nog heel erg.” Diaken Henk van Thiel van de Sint-Agathakerk in Boekel leeft sinds het begin van de coronacrisis in een onwerkelijke wereld van een stille kerk en veel uitvaarten. Maar nu zijn er weer eerste kleine stapjes naar het ‘normale’ leven. Woensdag was er na bijna drie maanden stilte weer een mis in de kerk.

Lees meer

Kalasjnikov gevonden na schietpartij Tilburg, mogelijk verband met andere schietpartijen

Na de schietpartij die zaterdagnacht plaatsvond op de Korvelseweg in Tilburg heeft de politie op de vluchtroute van de verdachte een kalasjnikov gevonden. Die lag op straat, laat een politiewoordvoerder weten.

Lees meer

Klassieke Mercedes vliegt in brand op de weg, bestuurder ongedeerd

Een klassieke Mercedes is zaterdagavond tijdens het rijden in brand gevlogen op de Heikantseweg bij Helmond. De wagen brandde uit in de berm langs de weg, de bestuurder kon op tijd uitstappen en bleef ongedeerd.

Lees meer

Kapper schrikt van beschieting van zijn zaak: 'Ik heb hier niets mee te maken!'

"Ik ben heel bang", vertelt kapper Ilias Amawa (39) terwijl hij zondagochtend een kijkje komt nemen bij zijn beschoten zaak aan de Korvelseweg in Tilburg. Zaterdagnacht opende iemand het vuur op het raam van Ilias Coiffure en op een appartement boven de zaak.

Lees meer

Weer schietpartij in Tilburg: 'Diverse kogelinslagen in ramen, ook auto's beschadigd'

Op de Korvelseweg in Tilburg is zaterdagnacht geschoten. Er is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek. Het is al de derde schietpartij in Tilburg in drie dagen tijd.

Lees meer

Dronken man kotst zichzelf onder in de auto en botst bijna op politieauto

Slingerend over de weg, een sterke alcohollucht en kots over zijn broek en hand. De conclusie voor de politieagenten was vrijdagnacht niet moeilijk te trekken op de Berghemseweg in Herpen. De bestuurder die ze hadden laten stoppen, was dronken.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant