Openen in browser

        

Zoon Peter Gillis slachtoffer van brute overval op vakantiepark

Mark Gillis, de zoon van 'massa is kassa' Peter Gillis is in de nacht van zaterdag op zondag opgewacht door drie mannen die hem overvielen. Dat gebeurde bij zijn woning op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Hij kreeg flinke schoppen en klappen. De daders doorzochten zijn huis en vertrokken met een nog onbekende buit.

Lees meer

Herlings met winst in Lombardije als tweede naar allesbepalende Grand Prix

Jeffrey Herlings heeft zondagmiddag op fraaie wijze de Grand Prix van Lombardije gewonnen. De 27-jarige motorcrosser uit Oploo kwam in de eerste manche ten val, maar een knappe inhaalrace zorgde ervoor dat hij als tweede over de finish kwam. In de tweede manche sloeg Herlings toe en won de GP, waarmee 'The Bullet' als tweede in het klassement aan de start staat van de allesbepalende Grand Prix komende woensdag.

Lees meer

Bewoner N65 niet verrast over dodelijk ongeluk: 'Hier rijden ze zó hard!'

Een bewoner van een huis langs de N65 staat niet te kijken van het dodelijke ongeluk dat zaterdagnacht gebeurde in de buurt van Oisterwijk. Een automobilist ramde daar rond halftwee een boom langs de weg. Die auto brak daarop in drie stukken.

Lees meer

Bestuurder (37) gecrashte auto N65 overleden, auto brak in drie stukken

De bestuurder van de auto die zaterdagnacht botste op een boom langs de N65 tussen Berkel-Enschot en Oisterwijk is overleden. Dat maakte de politie zondagochtend bekend. De auto brak bij de botsing in drie stukken.

Lees meer

Herdenkingsboom zonder nadenken omgezaagd bij kindergraf: 'Heel pijnlijk'

Het was flink schrikken voor Edo Cornelissen (50) toen hij met zijn moeder (84) aankwam bij het graf van zijn broertje. De conifeer die zijn ouders hier 45 jaar geleden hadden geplant, tegelijkertijd met het begraven van hun 2-jarige zoontje, was plotseling tot de wortel weggezaagd. "Dit doet ons zoveel pijn. En we weten niet eens waarom."

Lees meer

Auto breekt in drie stukken na botsing op boom langs N65

Een auto is zaterdagnacht in drie stukken gebroken nadat de bestuurder een boom raakte langs de N65 tussen Berkel-Enschot en Oisterwijk. Dit gebeurde rond halftwee.

Lees meer

Drie overvallers wachten bewoner vakantiepark op en mishandelen hem

Een bewoner van een chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel is zaterdagnacht overvallen. Daarbij vielen rake klappen.

Lees meer

Gewonde bij steekpartij in de Brouwerijstraat in Oudenbosch

In een huis in de Brouwerijstraat in Oudenbosch heeft zaterdagavond rond halfnegen een steekpartij plaatsgevonden. Volgens de politie is er een 58-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Lees meer

112-nieuws: te hoge camper raakt viaduct • verdachte vast na steekpartij

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Fietser klemgereden en in elkaar geschopt en geslagen

Een 23-jarige fietser is zaterdagavond in Tilburg klemgereden door een automobilist en vervolgens zwaar mishandeld. Dat gebeurde kort voor elf uur in de Renkumlaan. Het slachtoffer werd uit het niets neergeslagen. Liggend op de grond werd hij nog geschopt en geslagen tegen het hoofd.

Lees meer

Roland zocht na dodelijke aanrijding N65 met zaklamp naar meer slachtoffers

Dat de bestuurder van de auto die zaterdagnacht botste op een boom langs de N65 bij Oisterwijk die klap niet had overleefd, zag hij meteen. Roland, die aan de N65 woont, twijfelde geen moment. Hij pakte zijn grote zaklamp uit huis en besloot de wrakstukken te doorzoeken om te zien of er nog meer slachtoffers waren.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan