Openen in browser

        

Frenky (3) 'trouwt' met haar papa: 'Hij is lief en maakt grapjes'

"Wil jij je papa beloven om altijd zijn lieve dochter te blijven?" Dat kan de 3-jarige Frenky alleen maar met een volmondig 'ja' beantwoorden. "En Werner, wil jij altijd Frenky's lieve papa zijn?" Ook vader Werner heeft maar één antwoord: "Ja, dat wil ik en dat zal ik beloven." Zo ‘trouwden’ Frenky en haar papa zondagmiddag en daarmee kwam haar grote droom uit.

Lees meer

Coronanieuws: 243 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

Ook deze zondag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Vakantiehuis van 1,25 miljoen euro te koop in Ravenstein

In het buitengebied van Ravenstein staat een bijzonder vakantiehuis te koop voor de luttele som van 1.250.000 euro. Daar krijg je ook een lap grond bij van ruim 10.000 vierkante meter. Met daarop een niet onaardig stulpje.

Lees meer

Henry laat zijn tong splijten en neus wegsnijden en is er trots op

Henry Rodriguez liet zijn gezicht helemaal verbouwen om er uit te zien als de stripheld Red Skull. Zo heeft hij zijn tong laten splijten, zijn oren en neus laten wegsnijden en implantaten in zijn gezicht laten plaatsen. Eric Borst, eigenaar van tattooshop ‘Six Feet Under’ in Oss, ontmoette deze 'Real Red Skull' op een bijeenkomst van tatoeëerders in Aruba en vond hem meteen heel fascinerend. De twee bleven bevriend en gaan nu samenwerken.

Lees meer

Hans (68) vindt bom vastgeplakt aan raam: ‘Dit moet stoppen’

Het kan nog gekker. Al een stuk of vijftien keer, zegt-ie, had Hans uit Oss aangifte gedaan bij de politie wegens bedreigingen en beschadigingen aan onder meer zijn auto. Maar wat hem zaterdagmiddag overkwam... “Ik ben nu enigszins van de schrik bekomen, maar dit was toch wel het dieptepunt. Een bom aan mijn raam. Ik heb meteen 112 gebeld.”

Lees meer

Bestuurder auto rijdt carport aan gort: 'Ik dacht aan een vuurwerkbom'

Een auto heeft zaterdagavond met hoge snelheid een carport in Reusel aan gruzelementen gereden. Dit gebeurde nadat de bestuurder een andere auto had willen inhalen. "Ik verschoot ontzettend, ik dacht dat er een vuurwerkbom in mijn huis was afgegaan", vertelt de gedupeerde eigenaar van de carport later op de avond.

Lees meer

Einde aan prijzendroogte PSV: magnifieke Madueke steelt de show tegen Ajax

PSV heeft voor het eerst in drie jaar tijd weer een prijs gewonnen. De Eindhovenaren maakten gehakt van Ajax en wonnen zo de Johan Cruijff Schaal (0-4), mede door twee prachtige goals van Noni Madueke.

Lees meer

Twee auto's crashen op A58 bij Molenschot, één bestuurder gaat ervandoor

Twee auto's zijn zaterdagnacht gecrasht op de A58 van Breda richting Tilburg, bij Molenschot. De ene automobilist reed de andere vlak na middernacht van achteren aan. Een auto sloeg over de kop en kwam ondersteboven in een sloot terecht.

Lees meer

Na twee keer goud wint Harrie Lavreysen ook nog olympisch brons

Harrie Lavreysen heeft ook op de laatste dag van de Olympische Spelen een medaille gewonnen. Op het onderdeel keirin kwam de baanwielrenner uit Luyksgestel als derde over de finish. Naast twee keer goud neemt hij dus ook brons mee naar huis vanuit Japan.

Lees meer

Coronacontrole bij Belgische en Duitse grens: zonder bewijs 95 euro boete

Als je vanaf zondag uit België of Duitsland Nederland binnen wil komen, kun je gecontroleerd worden op je coronabewijs. Wie dat niet bij zich heeft, riskeert een boete van 95 euro. De marechaussee heeft aangekondigd dat ze vanaf zondag steekproefsgewijs hierop gaan controleren.

Lees meer

Ajax - PSV op groot scherm: kroegeigenaren Stratumseind dagen gemeente uit

PSV wil deze zaterdagavond uiteraard goed voor de dag komen tegen Ajax, maar ook de meeste kroegeigenaren op het Stratumseind in Eindhoven willen een punt maken. Ze laten klanten in hun zaak op een groot tv-scherm naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal kijken. Kom maar op, lijken ze tegen de gemeente Eindhoven te zeggen. Burgemeester John Jorritsma heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan