Openen in browser

        

Dreigende situatie rond John van den Heuvel lijkt toeval, verdachte is vrij

De verdachte die is gearresteerd voor het achtervolgen van John van den Heuvel op de A2 is zondag vrijgelaten. Volgens het Openbaar Ministerie lijkt de verdachte situatie een toeval te zijn. De politie gaat wel nog verder met het onderzoek.

Lees meer

Coronanieuws: ruim 4100 besmettingen in Brabant, TOP Oss - Jong AZ afgelast

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Maurik van den Heuvel zwaar gecrasht in Dakar Rally

Maurik van den Heuvel is zondagmiddag in de zevende etappe gecrasht met zijn truck. Het is voor de coureur uit Boekel de tweede keer op rij dat hij crasht in de Dakar Rally. Vorig jaar was zijn avontuur al na drie etappes ten einde.

Lees meer

Cor Vermeulen voor derde keer begraven, nu een definitieve rustplaats

Drie keer is scheepsrecht. De markante Bredanaar Cor Vermeulen is zaterdag voor de derde keer begraven. Op de geboortedag van zijn favoriete artiest Elvis Presley en in het bijzijn van familie en vrienden vond Vermeulen alsnog zijn rust.

Lees meer

Stomdronken automobilist veroorzaakt ongelukken, baby naar ziekenhuis

Een stomdronken automobilist (42) heeft zaterdag meerdere ongelukken veroorzaakt in Ossendrecht. Door de acties van de automobilist raakten volgens de politie drie meiden gewond, een baby moest voor controle naar het ziekenhuis. De baby en de tieners zaten in twee verschillende auto's. De dronken automobilist is aangehouden.

Lees meer

112-nieuws: auto in sloot bij Den Bosch • mannen vast na vondst wapen

Ook deze zondag houden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Superjacht Galactica pas maandag onder brug door bij Hedel

Van der Wees Watertransporten uit Dordrecht gaat zondag niet opnieuw proberen om het superjacht Galactica onder de brug spoorbrug bij Hedel te manoeuvreren. Zaterdag mislukte dat door een te hoge waterstand. Een woordvoerder van de jachtenbouwer meldt dat er maandag weer een poging wordt gedaan.

Lees meer

Agent gewond na klimmen over hek bij bedrijf waar inbraakalarm afging

Een agent is zaterdagnacht gewond geraakt toen hij een bedrijf aan De Run in Veldhoven wilde controleren nadat daar het inbraakalarm was afgegaan. De agent wilde rond halfdrie over een hek klimmen, maar gleed uit en viel.

Lees meer

Dit is geen sneeuw, maar wat het wel is weet boswachter Frans Kapteijns

Boswachter Frans Kapteijns deelt wekelijks zijn kennis van de natuur op de radio. Luisteraars kunnen vragen insturen via stuifmail@omroepbrabant.nl. Dit keer besteedt hij in Stuifmail aandacht aan onder meer een huilende moerbeiboom, een in een laars slapende dagpauwoog en een drakentonglelie.

Lees meer

John van den Heuvel geschrokken van achtervolging op A2: 'Raar verhaal'

John van den Heuvel had niet door dat hij in gevaar was toen de A2 werd afgesloten vanwege een dreigende situatie rond hem. Dat vertelt de Eindhovense misdaadverslaggever zaterdag in het programma RTL Boulevard. Toen hij achteraf hoorde wat er aan de hand was, schrok hij. "Ik voel me op zich oké en ben heel blij met de scherpte en alertheid van de mensen die met mij in de auto meereden, en de mensen er omheen."

Lees meer

Marianne Vos heerst in Rucphen en wordt Nederlands kampioen veldrijden

Marianne Vos is zondag in Rucphen Nederlands kampioen veldrijden geworden. De renster uit Babyloniënbroek domineerde de wedstrijd vanaf de start. De winst in Rucphen betekent de zevende nationale titel in het veld voor haar.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan