Openen in browser

        

Coronanieuws: 1361 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Vermiste man (73) in Eindhoven: Veteranen Search Team helpt bij zoektocht

De politie is zondag in Eindhoven op zoek naar een vermiste man van 73 jaar oud. Ze wordt daarbij geholpen door zo'n honderd mensen van het Veteranen Search Team. Zondagmiddag kwam er een melding dat hij om halftwee mogelijk gezien was in Valkenswaard of Dommelen.

Lees meer

Drukte in binnensteden valt mee ondanks warm lenteweer

Ondanks het mooie weer is het zondag opvallend rustig in de Brabantse binnensteden. "Ik denk dat iedereen nog aan het Moederdag-ontbijt zit", laat Jeroen de Kruijf, centrummanager van Eindhoven weten.

Lees meer

Lotto Jackpot van 2,5 miljoen euro valt in Brabant

Een inwoner van Rosmalen mag zichzelf sinds zaterdagavond miljonair noemen. Hij of zij heeft namelijk de Lotto Jackpot van 2,5 miljoen gewonnen.

Lees meer

Crash na wilde politieachtervolging, automobilist zwaargewond

Een automobilist is zaterdagnacht zwaargewond geraakt nadat hij crashte op de Meerenakkerweg in Eindhoven. Dit gebeurde rond twee uur 's nachts, na een politieachtervolging.

Lees meer

Moedereend met frisdrank overgoten en eieren kapot gegooid: 'Zijn sadisten'

Een moedereend is zaterdagavond in Uden door twee kinderen overgoten met frisdrank. Toen de eend haar nest verliet, hebben de kinderen al haar eieren kapot gegooid. Vooropvang de Maashorst heeft de eenden opgevangen en is compleet verbouwereerd over de bizarre actie. "Dit zijn sadisten."

Lees meer

Auto met vijf mensen botst op boom, bestuurder had te veel gedronken

Een auto met vijf inzittenden is zaterdagavond op een boom gebotst langs de Kerkweg in Nispen. De bestuurder, een 29-jarige man uit het Belgische Essen, had te veel gedronken en is aangehouden. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Lees meer

De winnaars van LEGO Masters zijn bekend: ‘Het was zó spannend'

Alle stemmen voor de finale van LEGO Masters zijn geteld. Roy (33) uit Bergen op Zoom en zijn Belgische vriend Thomas (29) zijn als winnaars uit de bus gekomen van het populaire RTL4-programma. Ze zijn dolblij: “We konden het niet geloven!”

Lees meer

Zomerse zondag na valse start, maar daarna is het weer gedaan met de pret

Wie blij wordt van zomerse temperaturen, wacht een fijne zondag. Het kan in Brabant wel 27 graden worden, vertelt Alfred Snoek van Weerplaza. Al waarschuwt hij ook voor een paar 'venijnige buitjes'.

Lees meer

Vier auto's door brand verwoest op parkeerplaats in Tilburg

Op een parkeerplaats aan de Perosistraat in Tilburg zijn zaterdagnacht drie auto's in vlammen opgegaan. Het vuur werd rond vier uur ontdekt.

Lees meer

Mishandelde eendjes overleden: 'Hopelijk heeft iemand iets gezien'

Alle acht eendjes die zaterdag aan de Hoogzoggel in Uden werden mishandeld, zijn zondagochtend overleden. Dat laat Vooropvang de Maashorst in Schaijk weten, die de mishandelde moedereend en haar acht jongen op heeft gevangen. "En dat op deze mooie Moederdag."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant